Действията говорят по-силно от думите, но това не означава, че това, което казваме, няма значение в отношенията ви. Има някои неща, които жените оценяват и те не винаги включват подаръци и цветя. Често сладките напомняния колко ви е грижа могат да ви отведат много по-надалеч.
Когато се опитвате да направите жената до вас щастлива, мислете простичко, грижовно и мило. Припомнете си тези 10 фрази следващият път, в който искате да я накарате да се усмихне.

1. "Оценявам те“

Едно малко "благодаря" може да има огромно значение. Особено ако сте заедно от години, много неща остават неизказани, защото се предполага, че и двамата знаете колко сте благодарни един на друг. Но няма да навреди, ако си напомняте от време на време, че сте благодарни за всичко, което сте направили - независимо дали половинката ви ви подкрепя в работата или просто е приготвила любимата ви закуска.

2. "Нека ти помогна“

Не предполагайте, че любимата ще ви помоли за помощ, когато има нужда. Дори и да е от типа хора, които обичат да се справят сами, все пак ще оцени жеста. Предложете ѝ помощ, независимо дали я приема или не. Можете да ѝ асистирате по индиректни начини, като например да ѝ налеете чаша вино, когато е напрегната.

3. "Надявам се, че знаеш колко много те обичам“

Отново сме сигурни, че тя е наясно, че я обичате, но едно "Обичам те" никога не е в повече. Не се страхувайте да я обсипвате с тези три думи. И макар и да е хубаво тя да го чува, не забравяйте да го подкрепите и с действия.

4. "Просто се обаждам да ти кажа „Здравей““

Непринудените телефонни разговори не са само за началните етапи на връзките. Дори и да живеете заедно, все пак е мило да ѝ се обадите и просто да ѝ кажете, че мислите за нея и нямате търпение да се завърнете у дома.

5. "Такъв съм късметлия“

Ако чуе тези думи, половинката ви ще се почувства обичана и оценена. Отвърнете на някои неин добронамерен жест с тези думи или ги изречете в неочакван момент. А защо не и да ѝ споделите с причините, поради които се чувствате щастливи да бъдете с нея.

6. "Разкажи ми за деня си“

Важно е да покажете, че се интересувате от нейния живот дори ако става въпрос за драма с приятелките ѝ или неприятен ден в работата. На нея ще ѝ допадне факта, че имате желание да слушате и да предложите съвети, знаейки, че вие също имате проблеми, за които искате да говорите. Изслушайте я и тя най-вероятно ще ви върне жеста.

7. "Правиш ме толкова щастлив“

Ако наистина сте удовлетворени от връзката си и обичате да бъдете заедно, кажете ѝ! Тя ще се почувства добре да научи, че е невероятен партньор и да узнае колко добре вървят нещата помежду ви - това само ще помогне на връзката ви.

8. "Липсваше ми днес“

Дори и да сте се видели сутринта, все пак е сладко да ѝ кажете, че ви липсва. Това показва, че просто не можете да ѝ се насладите - това ще ѝ допадне.

9. "Толкова си красива“

Ако думата "красива" не е част от речника ви, трябва да я използвате от време на време. Никога не е лош момент да я употребите. Много жени предпочитат думата "красива" пред "секси" или "сладка".

10. "Достатъчна си“

Това е особено важно напомняне за случаите, в които любимата ви се чувства несигурна за себе си или за връзката ви. Уверете я, че няма нужда да се съмнява, че тя е всичко, от което се нуждаете.