Такива сме жените. Често забравяме да виждаме малките неща. Подценяваме ги. Вторачваме се в това, което си мислим, че трябва да имаме, и не обръщаме внимание на това, което имаме. А именно то обикновено се оказва истинското.

Ако и през твоята глава минават въпросите "Обича ли ме?", "Такъв ли е, какъвто "трябва" да бъде?", прочети следващите редове. И ако в тях видиш мъжа до себе си, не измъчвай повече и двамата ви, а поеми дълбоко въздух, отиди и го прегърни. Прегърни любовта...

1. Kара те да се чувстваш красива - отвън и отвътре.

Мъжът, който те обича, не просто ти казва, че си красива. Показва ти го. Показва ти, че си най-хубавата за него. Че си неговата жена. Неговата мечта. Показва ти го с жестовете си, с погледа си, с целия себе си. 

2. Разбира те дори когато ти не разбираш себе си.

Мъжът, който те обича, приема смяната на настроенията ти, приема неувереността ти, приема дори ревността ти. Приема те такава, каквато си. Защото именно такава те обича. Именно такава те е избрал. И именно такава те иска.

3. Опитва се да бъде по-добър.

Мъжът, който те обича, се бори със себе си, с недостатъците си, със слабостите на характера си. И го прави, защото иска да бъде най-добрият мъж за теб. Да бъде мъжът, който вярва, че заслужаваш. И който знае, че може да бъде.

4. Дава ти усещане за сигурност.

Мъжът, който те обича, знае, че една жена има нужда да се чувства сигурна в партньора си. И прави всичко възможно да ти даде тази сигурност. Съобразява се с теб, пази чувствата ти, пази връзката ви. Пази доверието ти в него.

5. Обръща внимание на малките неща.

Мъжът, който те обича, не подценява нито един детайл, който знае, че е важен за теб, за вас. Той ще ти помогне с чиниите, когато си уморена. Ще ти купи любимия сладолед, когато си кисела и гладна. Ще разтрие раменете ти, когато си напрегната след деня в офиса. Просто ще бъде до теб.

6. Показва на всички колко държи на теб.

Мъжът, който те обича, не се притеснява да демонстрира чувствата си към теб пред други хора. Защото се гордее с тях. С теб. И защото е благодарен за това, че те има. Че ви има. 

7. Поставя те на първо място.

Мъжът, който те обича, е подредил приоритетите си така, че за него ти, вие сте на преден план. Не взима решения, които не е съгласувал с теб. И които ще те ощетят или наранят. Не те изоставя заради други хора и ангажименти. Не те пренебрегва. Защото за не о да пренебрегне теб значи да пренебрегне сърцето си...