Вярно е, че Раците се славят с търпение. И свръхчовешка способност да прощават. Но въпреки всичко има неща, които никоя жена от тази зодия не може да преглътне. Ето кои са те...

1. Жената от зодия Рак не понася нетактичността. Свикнала да мисли за всеки и всичко, свикнала да се поставя на мястото на другия, тя просто не може да приеме, че има хора, които нехаят дали думите и действията им няма да наранят човека отсреща.

2. Жената от зодия Рак ненавижда лентяйството и мързела. Изпълнителна, експедитивна, винаги заета с нещо, тя е яростен противник на философията, че днешната работа може да се свърши и утре.

3. Жената от зодия Рак се дразни безкрайно на "дървените философи". Деликатна натура, винаги готова да изслуша чуждото мнение, да вникне в чуждата гледна точка, да научи нещо ново, тя просто неудомява как е възможно някой да упорства в позицията си заради самото упорство...

4. Жената от зодия Рак мрази скъперниците. Щедра, отзивчива, даваща и последните си стотинки за тези, които обича, тя категорично не може да понася стиснати и болезнено пресметливи хора.

5. Жената от зодия Рак не може да преглътне превзетостта. Скромна, стъпила здраво на земята, обърната към себе си, тя не желае да общува с хора, които гледат другите отвисоко, хора, които се тупат в гърдите за реални и нереални заслуги, хора, които забравят, че... всички сме хора.

6. Жената от зодия Рак изпитва искрена ненавист към лицемерите и манипулаторите. Пословична със своята честност и откритост, тя чистосърдечно се възмущава на всеки, който е свикнал да говори това, което му изнася...

7. Жената от зодия Рак затваря сърцето си за всеки, който е наранил... не нея, любимите й! Да, тя може да прости, че някой ще причини разочарование на нея самата, но не може да прости, когато този някой огорчи най-скъпите й хора.