Ясно ти е, че не можеш да накараш някого насила да се влюби в теб, но можеш да го извикаш в 4 часа сутринта и да се надяваш на чудо. Този сценарий за развитие на отношенията след раздяла, е познат на мнозина. Особено, ако сте имали дълга, пълна с история и страст връзка. Невъзможно е, вземайки решение, незабавно да изтриете спомените и чувствата, с които сте живели толкова дълго време. За да разберете, че вашият бивш приятел не иска да бъде с представка "екс-", вгледайте се по-внимателно в неговото поведение:

1. Той крие личния си живот

Може би там има нещо, а може би - не. Но самият факт, че той не иска да ви покаже сегашната ситуация предполага, че в живота му мястото за вас все още е свободно.

2. „Липсваш ми!”

Това послание може да се възприема по различни начини. Странни статуси с лирична нотка, като и стари любими песни... Понякога може дори да се появят ваши стари снимки, на които сте заедно. Това значи, че наистина му липсвате.

3. Позвънявания

Да, той ще търси възможност да чуе гласа ти. По-често, отколкото е необходимо за "бивше гадже". И ще говори най-вероятно за малките дреболии. За това как е преминал денят, нещо да попита, да уточни. На него просто му е приятно да поговори с вас.

4. Иска да бъде по-близо до вас

Нищо буквално. Но той търси срещи. Случайно или нарочно, в обща компания или лично. И в поведението му задължително присъстват елементи на флирт.

5. Куп спомени

Фразата "Помниш ли..." се появява често в разговора ви? Той се връща към вашите любими места, хобита и други мили напомняния за "предишния живот". Това е сигурен знак, че той иска всичко да се върне обратно.

6. Той акцентира на това, че се е извинил

Раздялата не става без причина. Двойката има конфликти, които причиняват разрушаването на връзката. Сега, той вероятно иска да се извини за своите грешки от миналото, за да покаже, че се е променил и можете да започнете на чисто.

7. Ревност

Обикновено тя не е особено добро чувство, а понякога от ревност е трудно да се съхрани здравият разум. Но за много мъже - собственици по природа, това е нещо в реда на нещата.

8. Случайна среща

Особено внимание трябва да се обърне на тези срещи, които реално не биха могли да се осъществят. Искам да кажа, че ако младежът се появява, там където не трябва да бъде: това може да бъде вашето работно място, компанията, в която той няма познати, мястото на вашето хоби (никога досега не се е пързалял, а сега е дошъл) и т.н.

9. С главата напред

Тук вече коментарите са излишни. Но имайте предвид, че проявената смелост, вероятно е набирал не един ден или два. И ужасно много се бои да не получи вашия отказ.

10. Позвънява ви след няколко чашки

Това обикновено се случва с мисли от рода на "Каквото ще става - да става", "Веднъж се живее!" "Точно сега е моментът!". Когато бившият ви се обажда подпийнал и започва да ви говори за чувства, тогава трябва да знаете - той просто озвучава всичко, което е в главата му.

Не забравяйте едно: връзката трябва да се възстанови след раздяла, само ако всеки от вас вече е осъзнал своите отговорности за общото ви бъдеще.