Хората винаги казват, че е по-добре да си сам, отколкото да си зле придружен. Макар това не винаги да е забавно, е истина. Ето 10 признака, че сте в лоша връзка:

1. Трябва да си напомняте, че сте във връзка

Когато си правите планове с приятелите си, трябва ли да си напомняте да поканите и приятеля си? Започвате ли флирт със симпатичния непознат, без моментално да се сетите, че сте обвързани? Ако постоянно забравяте за това, вероятно е по-добре да сте си сами.

2. Чувствате се гузни

Не трябва да се чувствате гузно, когато казвате на любимия си човек, че го обичате. Ако се чувствате гузни в такива ситуации, вероятно е по-добре да не сте с този човек.

3. Не мислите, че раздялата ще е трудна или тежка

Мисълта за раздялата изобщо не ви се вижда неприятна и смятате, че доста бързо ще се отърсите от това.

4. Не обичате разговори за бъдещето

Когато ви предлагат да си купите билети за концерт през лятото или ви поканят на рождения ден на някоя тяхна роднина, се чувствате неловко. Когато искате наистина човека до себе си, нямате търпение да планирате бъдещите неща.

5. Лесно ви е да сте разделени

Трябва да можете да сте щастливи дори когато сте разделени, но ако изобщо не се сещате за половинката си, ситуацията е повече от ясна.

6. Мразите перспективата да бъдете сами

Ако сте с човека, само и само за да не се чувствате самотни, то връзката ви е безсмислена.

7. Не знаете какво е да си в страхотна връзка

Приятелките ви се хвалят за гаджетата си, но вие наистина не знаете какво да кажете за вашето.

8. Не можете да си спомните защо сте започнали да излизате

Възможно е да сте станали гаджета, защото ви е било удобно да е така. Силните връзки не ви карат да се чудите защо сте заедно

9. Не ви пука за близостта

Когато ви хваща за ръка на публично място, не изпитвате нищо. Правите го само, защото така е редно. Същото е и при прегръдките, когато гледате филм.

10. Прочетохте този текст, защото смятате, че се отнася за вас

Ако сте във връзка, просто за да бъдете във връзка, вероятно вече го знаете. Не си губете времето, животът е твърде хубав и кратък за подобни изживявания. По-добре да сте сами.