Когато сме влюбени, много често пренебрегваме явните признаци, че нещо не върви както трябва във връзката ни. А сме сигурни, че повечето от вас са се сблъсквали с нелогично мъжко поведение, което не можете да разгадаете, докато накрая не става ясно, че човекът до вас просто не ви обича...

За да не си губиш времето с несериозни мъже, ти представяме няколко признака, който показват, че той не те обича и е време да продължиш напред.

1. Изчезва за няколко месеца и после се появява в живота така, сякаш изобщо не е отсъствал

Какво се случва: Написал ти е съобщение или ти се е обадил след дълго отсъствие.

Какво си мислиш, че означава: "Бил е много зает и не е имал време да ми пише, но иначе си е мислел за мен и сега най-накрая има свободно време, за да се видим."

Какво наистина означава: Вероятно през това време се е занимавал с други жени, но днес се е сетил за теб и иска да провери дали все още го харесваш.

2. Започва разговор, но след това не ти отговаря

Какво се случва: Започва разговор с теб, а после изведнъж изчезва.

Какво си мислиш, че означава: "Имал е някаква много неотложна работа. Отвлекли са го извънземни? Хранил е гълъбите в парка и тогава един от тях е откраднал телефона му? Няма значение какво се е случило, важното е, че е искал да говори с мен."

Какво наистина означава: Просто иска да ти напомни за съществуването си.

3. Не иска да се видите на живо, въпреки че си пишете от дълго време

Какво се случва: От много време поддържате връзка онлайн, но досега не е предложил да се видите на живо.

Какво си мислиш, че означава: "Вероятно е много срамежлив и скромен и се страхува, че ще му откажа. Или се страхува от собствените си чувства. Не е готов да се срещне с такова страхотно момиче като мен? Може би все още се бори с лични проблеми и ще се видим, когато е готов. Един ден със сигурност ще ми предложи да се видим."

Какво наистина означава: Той няма намерение да се вижда с теб и няма намерение да те покани на среща. Приятно му е да разговаря с теб... но само ако е онлайн. Нашето предложение е да му предложиш да се видите и ако откаже или си измисли някакво глупаво извинение, спри да си губиш времето с него и да очакваш нещо да се случи.

4. Ти си част от сложните му схеми

Какво се случва: Прекарали сте си страхотно, но той изведнъж спира да те търси.

Какво си мислиш, че означава: "Прави се на недостъпен, за да провери дали проявявам сериозен интерес. Трябва му време да приеме чувствата си. Имал е проблем на работа и в момента няма време да се видим. Но днес, утре или съвсем скоро той ще се обади."

Какво наистина означава: Той не гледа на теб като на евентуална половинка. Може би си била част от сложна схема, която е трябвало да накара бившата му приятелка да ревнува, или пък просто е проверявал дали си подхождате, но е решил, че не сте един за друг.

5. Иска да се бори за вниманието ти, но нищо повече

Какво се случва: Той проявява интерес само когато други мъже те ухажват и проваля всяка възможност да имаш връзка с друг човек.

Какво си мислиш, че означава: "Той ревнува. Най-накрая е осъзнал, че и други мъже проявяват интерес към мен, което означава, че оттук насетне нещата ще бъдат различни и той ще ме цени."

Какво наистина означава: Харесва му тръпката от надпреварата, а ти му повдигаш самочувствието. Той не се интересува от сериозна връзка.

6. Ти си специална за него... но не и в любовен смисъл

Какво се случва: Предложил е да бъдете приятели, но продължава да флиртува с теб.

Какво си мислиш, че означава: "Все още не е осъзнал, че е влюбен в мен. Може би се страхува, че ще му откажа. Не може да устои на чара ми? Вярва, че първо трябва да бъдем добри приятели преди да имаме сериозна връзка."

Какво наистина означава: Той със сигурност знае, че си влюбена в него, което му се струва страшно забавно, затова ти прави разни намеци, които да те задържат на въдицата му. Един ден ще му омръзне от тази игра или ще си намери приятелка и ще забрави за теб.

7. Не прекарва много време с теб и ви предлага да се видите само когато му е удобно и изгодно

Какво се случва: Срещате се от време на време след работа за една бърза среща или за един бърз секс.

Какво си мислиш, че означава: "Той е много зает, но единствените свободни часове, които има, прекарва с мен."

Какво наистина означава: На него му е изгодно да има момиче, с което да прави секс, докато останалото време е посветил на себе си. Един ден ще се влюби наистина и работата му няма да е толкова важна, колкото е сега. Отвори си очите и виж, че те използва.

8. Не те представя на приятелите и семейството си

Какво се случва: Уж имате сериозна връзка и всичко е супер, но много рядко виждаш приятелите и семейството му. Или пък въобще не ги познаваш. Всички големи празници прекарвате разделени.

Какво си мислиш, че означава: "Вероятно се притеснява, че няма да харесам семейството или приятелите му. Той е много близък със семейството си и затова прекарва празниците с тях и в същото време предполага, че аз искам да ги прекарам с моето семейство."

Какво наистина означава: Ти не си толкова важна за него, колкото са приятелите и семейството му. Не иска хората да си помислят, че имате сериозна връзка и възнамерявате скоро да се ожените, защото той не гледа на теб по този начин. Такова поведение е нормално в началото на връзката, но ако сте от една година заедно и още не познаваш приятелите и семейството му... има нещо съмнително!

9. Държи се само като приятел

Какво се случва: Постоянно си пишете онлайн. Често се виждате, защото познавате едни и същи хора. Прекарвате си чудесно, имате едно и също чувство за хумор и общи интереси, но още не ти е предложил да задълбочите връзката си.

Какво си мислиш, че означава: "Ясно е, че ме обича, но може би не иска да избързва или пък в момента не е готов за нова връзка, тъй като предишната му приятелка му е разбила сърцето. В момента съм най-добрата му приятелка и съвсем скоро той ще разбере, че ме обича."

Какво наистина означава: Харесва му да прекарва време с теб, но той не те възприема като потенциална половинка. Ти не си нищо повече от негова добра приятелка.

10. Не иска да обсъжда бъдещото ви и не иска да прави никакви промени в живота си

Какво се случва: Когато се опитваш да повдигнеш темата за общото ви бъдеще, той сменя темата, отговаря уклончиво или направо се ядосва.

Какво си мислиш, че означава: "Не е свикнал с мисълта, че имаме сериозна връзка. Само се преструва, защото иска да ми направи изненадващо предложение? Може би има сериозни финансови проблеми и не иска да ме затормозява с тях, когато си стъпи на краката, тогава ще ми предложи да се оженим."

Какво наистина означава: Той не гледа на теб като на бъдещата му съпруга и не си представя да бъдеш майка на децата му. Харесва му да бъде с теб в момента, но не може да си представи да остарее с теб. Може би разговорите за общото ви бъдеще го плашат, защото те ще го накарат да приеме факта, че не сте един за друг и той не иска да прекара целия си живот с теб.