X

10 жени, от които мъжете бягат

от в 13:30 на 20.06.2017 в Всичко за теб | Любов


10 жени, от които мъжете бягат

10 жени, от които мъжете бягат

Всяка жена си мечтае да се омъжи, но само някои получават заветното предложение, докато на други никога не им е писано да чуят дългоочакваното: "Ще се омъжиш ли за мен?!" Ето кои са 10-те типа жени, на които им е най-трудно да получат предложение за брак:

1. Актрисата

Как да я разпознаете: при тази жена има прекалено много загадки и мистерии. Тя никога не е искала да бъде като всички останали и сама си e избрала ролята на необикновена девойка, която изпълнява отлично пред очите на човека, когото обича.

От какво бяга той: Всяко нещо трябва да бъде с мярка. Мъжкият мозък не е предназначен да приема големи количества странности и прекомерна ексцентричност, защото рано или късно ще дойде момент, в който мъжът ще разбере, че неговата половинка играе някакви игрички, измислени и разбираеми единствено от нея.

2. Творческата натура

Как да я разпознаете: Нейното творчество не се изразява в създаването на шедьоври, а в ужасно променливото настроение. Такива жени променят мненията и желанията си на всеки две минути, те не могат да вземат определено решение, но изискват разбиране.

От какво бяга той: До такава жена мъжът никога не знае какво ще се случи. Това държи психиката му в състояние на излишно напрежение и тревожност, от което мъжът може да започне да си мисли, че прави нещо нередно.

3. Всезнайката

Как да я разпознаете: Ето кой знае какво точно искат мъжете. Тя вече е била на всички известни обучения за това как да привлече и задържи един мъж. В дома ѝ има лавици, натъпкани с литература за семейните отношения. Да, тя разбира и от всички други теми и винаги има мнение.

От какво бяга той: Девойката, която винаги се изразява с вид на експерт, създава впечатление на повърхностен човек, който не разполага с дълбочина на знанията, определено не му се нрави. Тази черта често предизвиква недоумение и ирония у мъжете по адрес на такова момиче.

4. Пиеро

Как да я разпознаете: Всичко за нея е лошо: животът е тежък, фигурата - несъвършена, в кариерата - неуспяла, а дори и времето е ужасно. Ако серията завършва лошо, следва апатия или депресия.

От какво бяга той: Мъжът е защитник, а не психотерапевт. Всеки път, когато той види как момичето се оплаква от живота и прави всичко насила, с вид на мъченица, у него ще се появява само едно желание - да избяга, за да не се зарази с този недостатък.

5. Обсебената от мисълта за брак

Как да я разпознаете: Основната ѝ задача в живота е... да се омъжи. Тази жена постоянно търси, защото отдавна е готова за брак: тя е обмислила всичко до последния детайл, а последният липсващ "елемент" е самият мъж.

От какво бяга той: Никой не иска да бъде само елемент във фантазиите на друг човек. Не всеки мъж е готов за такова решително действие като брак, но тук натискът е толкова голям, че само при думата "сватба" се появява нежелание.

6. Независимата

Как да я познаете: Самотата не притеснява тези момичета. Ако се появи любимият човек - добре, а ако ли не - може да си живее и сама. Вътрешно тя дори признава, че със сигурност ще се умори от постоянното присъствие на мъж в къщата. Започвайки връзка, такава жена започва да се съмнява дали в бъдеще няма да срещне по-добър мъж?

От какво бяга той: Мъжът ще се умори постоянно да се вписва в рамките на идеалния мъж. Трудно е да се конкурира с несъществуващи врагове, които са по-добри във всичко. Защо да запазваш връзка, в която постоянно се говори, че може да се живее добре и сам?!

7. Снежната кралица

Как да я разпознаете: Другата крайност на манията за женитба е пълното игнориране на контакти, а ако запознанството все пак се случи, девойката трудно общува. Тя вярва, че мъжът винаги трябва да прави всичко сам, включително да я намеряи дори и ако тя предпочита да си остане вкъщи, избягвайки всякаква компания.

От какво бяга той: Такова поведение само води до факта, че всяко случайно запознанство с мъж се превръща в проблем, а това ще бъде последвано от постоянни съмнения относно собствената привлекателност, което допълнително ще плаши потенциалните ухажори. Не е нужно да се хвърля на шията на всеки, но да демонстрира и пълно безразличие също не е правилно.

8. Изгубената в рутината

Как да я познаете: Целият ѝ живот минава между дома и работата... и обратното. В службата няма свестни мъже, никой не се запознава на улицата, в баровете и клубовете мъжете не търсят момиче за сериозна връзка. Оказва се, че мъжете са някъде там, но със сигурност не са в нейната посока.

От какво бяга той: Рутината отнема блясъка в очите ѝ, а унилото изражение на лицето не привлича мъжете. Тя трябва да се стегне, да намери ново хоби, или най-малко да промени обичайния си път от работа до дома. Възможно е мъжът на мечтите ѝ всеки ден да върви близо до нея, но по другата улица.

9. Майката

Как да я познаем: Тя се грижи мъжът ѝ винаги да е облечен топло, звъни му по няколко пъти на ден, за да провери какво е ял и какво прави. Ако той поиска сода, тя задължително ще му изнесе беседа за това колко е вредна и ще му купи плодов сок.

От какво бяга той: Мъжът може да има само една майка и определено не се нуждае от втора, особено в лицето на любимата жена. Той вече е бил син и сега иска да бъде мъж.

10. Неинтересуващата се от нищо

Как да я познаете: Тази девойка няма свои интереси и конкретни цели в живота. Тя отива там, където я заведат и няма своя собствена гледна точка. Такива момичета са готови да угодят, дори когато това не е необходимо.

От какво бяга той: Мъжът забелязва и се влюбва в такова момиче, особено след трудни отношения, приемайки я за добра и грижлива. Наистина, разочарованието идва достатъчно бързо: такъв женски типаж бързо става скучен и безинтересен.Теми   взаимоотношения | връзки | любов

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.