Всяка жена си мечтае да се омъжи, но само някои получават заветното предложение, докато на други никога не им е писано да чуят дългоочакваното: "Ще се омъжиш ли за мен?!" Ето кои са 10-те типа жени, на които им е най-трудно да получат предложение за брак:

1. Актрисата

Как да я разпознаете: при тази жена има прекалено много загадки и мистерии. Тя никога не е искала да бъде като всички останали и сама си e избрала ролята на необикновена девойка, която изпълнява отлично пред очите на човека, когото обича.

От какво бяга той: Всяко нещо трябва да бъде с мярка. Мъжкият мозък не е предназначен да приема големи количества странности и прекомерна ексцентричност, защото рано или късно ще дойде момент, в който мъжът ще разбере, че неговата половинка играе някакви игрички, измислени и разбираеми единствено от нея.

2. Творческата натура

Как да я разпознаете: Нейното творчество не се изразява в създаването на шедьоври, а в ужасно променливото настроение. Такива жени променят мненията и желанията си на всеки две минути, те не могат да вземат определено решение, но изискват разбиране.

От какво бяга той: До такава жена мъжът никога не знае какво ще се случи. Това държи психиката му в състояние на излишно напрежение и тревожност, от което мъжът може да започне да си мисли, че прави нещо нередно.

3. Всезнайката

Как да я разпознаете: Ето кой знае какво точно искат мъжете. Тя вече е била на всички известни обучения за това как да привлече и задържи един мъж. В дома ѝ има лавици, натъпкани с литература за семейните отношения. Да, тя разбира и от всички други теми и винаги има мнение.

От какво бяга той: Девойката, която винаги се изразява с вид на експерт, създава впечатление на повърхностен човек, който не разполага с дълбочина на знанията, определено не му се нрави. Тази черта често предизвиква недоумение и ирония у мъжете по адрес на такова момиче.

4. Пиеро

Как да я разпознаете: Всичко за нея е лошо: животът е тежък, фигурата - несъвършена, в кариерата - неуспяла, а дори и времето е ужасно. Ако серията завършва лошо, следва апатия или депресия.

От какво бяга той: Мъжът е защитник, а не психотерапевт. Всеки път, когато той види как момичето се оплаква от живота и прави всичко насила, с вид на мъченица, у него ще се появява само едно желание - да избяга, за да не се зарази с този недостатък.

5. Обсебената от мисълта за брак

Как да я разпознаете: Основната ѝ задача в живота е... да се омъжи. Тази жена постоянно търси, защото отдавна е готова за брак: тя е обмислила всичко до последния детайл, а последният липсващ "елемент" е самият мъж.

От какво бяга той: Никой не иска да бъде само елемент във фантазиите на друг човек. Не всеки мъж е готов за такова решително действие като брак, но тук натискът е толкова голям, че само при думата "сватба" се появява нежелание.

6. Независимата

Как да я познаете: Самотата не притеснява тези момичета. Ако се появи любимият човек - добре, а ако ли не - може да си живее и сама. Вътрешно тя дори признава, че със сигурност ще се умори от постоянното присъствие на мъж в къщата. Започвайки връзка, такава жена започва да се съмнява дали в бъдеще няма да срещне по-добър мъж?

От какво бяга той: Мъжът ще се умори постоянно да се вписва в рамките на идеалния мъж. Трудно е да се конкурира с несъществуващи врагове, които са по-добри във всичко. Защо да запазваш връзка, в която постоянно се говори, че може да се живее добре и сам?!

7. Снежната кралица

Как да я разпознаете: Другата крайност на манията за женитба е пълното игнориране на контакти, а ако запознанството все пак се случи, девойката трудно общува. Тя вярва, че мъжът винаги трябва да прави всичко сам, включително да я намеряи дори и ако тя предпочита да си остане вкъщи, избягвайки всякаква компания.

От какво бяга той: Такова поведение само води до факта, че всяко случайно запознанство с мъж се превръща в проблем, а това ще бъде последвано от постоянни съмнения относно собствената привлекателност, което допълнително ще плаши потенциалните ухажори. Не е нужно да се хвърля на шията на всеки, но да демонстрира и пълно безразличие също не е правилно.

8. Изгубената в рутината

Как да я познаете: Целият ѝ живот минава между дома и работата... и обратното. В службата няма свестни мъже, никой не се запознава на улицата, в баровете и клубовете мъжете не търсят момиче за сериозна връзка. Оказва се, че мъжете са някъде там, но със сигурност не са в нейната посока.

От какво бяга той: Рутината отнема блясъка в очите ѝ, а унилото изражение на лицето не привлича мъжете. Тя трябва да се стегне, да намери ново хоби, или най-малко да промени обичайния си път от работа до дома. Възможно е мъжът на мечтите ѝ всеки ден да върви близо до нея, но по другата улица.

9. Майката

Как да я познаем: Тя се грижи мъжът ѝ винаги да е облечен топло, звъни му по няколко пъти на ден, за да провери какво е ял и какво прави. Ако той поиска сода, тя задължително ще му изнесе беседа за това колко е вредна и ще му купи плодов сок.

От какво бяга той: Мъжът може да има само една майка и определено не се нуждае от втора, особено в лицето на любимата жена. Той вече е бил син и сега иска да бъде мъж.

10. Неинтересуващата се от нищо

Как да я познаете: Тази девойка няма свои интереси и конкретни цели в живота. Тя отива там, където я заведат и няма своя собствена гледна точка. Такива момичета са готови да угодят, дори когато това не е необходимо.

От какво бяга той: Мъжът забелязва и се влюбва в такова момиче, особено след трудни отношения, приемайки я за добра и грижлива. Наистина, разочарованието идва достатъчно бързо: такъв женски типаж бързо става скучен и безинтересен.