Забелязваш ли някакъв модел във връзките си? Всичките са кратки и несериозни?

Може би излизаш с грешните мъже!

Ако наистина си готова за сериозна връзка, трябва да подходиш зряло към избора на партньор. И най-вече да избягваш тези 5 типа мъже при всякакви обстоятелства! Независимо колко готини изглеждат!

1. Вечният ерген

Ако още не си излизала с такъв мъж, спокойно, той сам ще те намери. Вечният ерген постоянно търси нова тръпка и за него най-важна е самата свалка.

Защо да го избягваш?

Той изобщо не се интересува от обвързване и от сериозни връзки. Той обича флирта и лесни завоевания. Неговият мерак е да се хвали с тях като с трофеи. Преди да се осъзнаеш, той вече ще е минал на следващата „жертва“.

2. Маминото синче

Можеш отсега да се предадеш и да си спестиш време, защото никога няма да бъдеш толкова добра, „колкото мама“.

Защо да го избягваш?

Защото майка му още му пере дрехите! Добре, ако сте още в гимназията – може. Но ако сте над 20 г. и той още няма базисни познания за домакинството – не знае как се пуска пералня, не може да приготви дори един омлет и за всичко звъни на мама – значи си имаш работа с мамино синче. Направи услуга на себе си и си тръгни преди да са започнали изказванията от рода на „мама не го прави така“.

3. Мързеливецът

Неговата връзка с дивана е по-силна от връзката му с теб. Този мъж е общо взето безполезен – той няма работа (защото е твърде добър за всичко, което се предлага на трудовия пазар), няма реални и постижими цели, обикновено няма постоянни доходи и дните му минават безметежно в гледане на филми и играене на компютърни игри. В същото време е много капризен и очаква чудеса от теб. Що за връзка е това?

Мързеливците, които не искат да си мръдна пръста за теб, са чудесни гаджета само когато имаш махмурлук или навън се изсипва порой. През останалото време става доста скучно и досадно

Защо да го избягваш?

Не ни разбирай погрешно, в мързеливите неделни следобеди има очарование. Но никой не иска да ги превръща в свое ежедневие, а с такъв мъж те очаква точно това.

Така че, ако не искаш да качиш 10 килограма и да загубиш всякаква мотивация за лично развитие, зарежи мързеливеца да си лежи на дивана, а ти продължи напред.

4. Гневният пияница

Когато го наблюдаваш отстрани, този човек може да ти се стори смешен, защото сцените, които прави са просто толкова нелепи. Но когато ти самата си във връзка с такъв човек, няма нищо смешно.

Защо да го избягваш?

Типичният гневен пияница спори с всеки, ръси тъпи шеги по твой адрес и само търси повод да се сбие с някого. Не ти трябва такъв човек. Той е непредсказуем и никога не знаеш дали гневните му забележки няма да прераснат във физическо насилие. Дори да не се стигне до там, едва ли има нещо очарователно в неадекватното му поведение.

5. Красивият нарцис

Приятелят ти се оглежда по-често в огледалото от теб самата? Постоянно си прави селфита? Или става от масата по средата на вечерята, за да провери как е прическата му?

Ако нещо от това ти звучи познато, значи се срещаш с истински нарцис.

Защо да го избягваш?

Има и по-важни неща от външния вид, а той сякаш не го проумява. Така че зарежи го – нека се любува на образа в огледалото, а ти си намери мъж, който ще се любува на теб.