За никого не е тайна, че мъжете са по-склонни да обръщат повече внимание на гърдите, краката и дупето на любимата си. Но дали си струва да се ограничават само с тези части на прекрасното женско тяло? В действителност дамите имат много по-чувствителни области, които обаче остават без подобаващото мъжко внимание.

1. Косата

Замисляли ли сте се защо жените толкова много обичат да ходят в салона за красота отново и отново? Истината е, че те обичат, когато някой леко и нежно докосва косата им, защото за много от тях тя е много чувствителна зона, която не бива да се забравя!

2. Долната част на корема

Тази част също може да бъде много чувствителна при жените! Едва ли ще ви учуди факта, че на дамите наистина им доставя удоволствие, когато мъжът нежно погали корема им, преди да премине към по-решителни действия. Изчакайте, докато любимата ви буквално започне да моли да продължите!

3. Вътрешната част на бедрата

Тази част от тялото на една жена е една от най-нежните. Ще се изненадате колко много може да се възбуди тя, ако преди да се потопите в урагана от страст, не й отделите малко време.

4. Стъпалата

При много жени стъпалото е чувствителна зона. Доставете малко удоволствие на любимата си след работа. Вземете лосион и направете масаж на вашата дама. Не забравяйте пръстите и глезените, защото ако сте решили да предприемете тази стъпка, то трябва да й доставите максимално удоволствие!

5. Ушите

За жените, както и за мъжете, ушните миди често са много чувствителна зона. Ето защо ласките в тази зона не бива да се забравят в никакъв случай. Можете да използвате езика, леки целувки, шепот или дори подухване върху деликатната кожа.

6. Ръцете

Какво по-просто от това да погалите дланите на любимата? Тази ласка може да бъде осигурена навсякъде и по всяко време. Можете деликатно да погалите чувствителната кожа с пръсти, а в по-интимна обстановка смело да включите и устните.

7. Задната част на коленете

Тази област също е много често забравяна. Но дори когато сте някъде навън, можете леко да я погалите с пръсти, което ще ѝ помогне да се отпусне и да ви пожелае след вечеря!

8. Гърба

От бързата прегръдка, когато сте навън, до чувствените целувки в леглото - можете да предоставите цялата гама от ласки на тази част от тялото. Ако вече сте осъзнали, че гърбът наистина е една от ерогенните й зони, не отказвайте това удоволствие на партньорката си.

9. Ключиците

Доста често, ключиците са ерогенна зона на много от дамите, така че и тук би било добре да поспрете. Можете да я съблазните нежно, прокарвайки пръст върху изпъкналата част, да целунете и да погалите с устни или да използвате върха на езика.

10. Тила

Още една изключително чувствителна област, която често се пренебрегва. В древна Япония, задната част на тила много привличала мъжете, защото тя била единствената открита част на женското тяло, която можели да видят.

11. Всяко друго място

Мили мъже, не трябва да забравяте, че тялото на вашата любима, особено когато е възбудена, е като един оголен нерв, който жадува за вашите ласки. Така че, действайте!