Ето кой мъж със сигурност няма да се издъни и ще ви достави върховно удоволствие.

1. Винаги когато го помолите да направи нещо по различен начин, го изпълнява и продължава да го прави съвършено от този момент нататък.

2. Не ви целува бясно, сякаш е 13 годишен тийнейджър, който за пръв път докосва жена през живота си. Страстта е едно, неловкото целуване - съвсем друго.

3. Не се чудите дали ви намира за секси или не. На всички ни се е случвало да спим с мъж, който не ни прави комплименти и за който смятаме, че прави секс с нас, просто защото много му се прави секс. Способният мъж ще ви накара да се почувствате желана.

4. Чувствате се напълно комфортно пред него. Можете без да се притеснявате да ядете като прасе и на него няма да му пука.

5. Когато му кажете нещо, което ви е било много трудно за споделяне, реагира като персона от книгите на Никълъс Спаркс. Истински джентълмен.

6. Когато го помолите да престане да прави нещо, което много ви дразни, той моментално престава и никога повече не го прави. Вместо да го прави нарочно, за да ви дразни.

7. Уверен е. Всеки си има комплекси, свързани с тялото, но не и той. Гарантирано ще ви накара да свършите.

8. Помни неща, за които сте се притеснявали и после ви пита как е минало.

9. Изненадва ви с малко подаръци, които са съвършени за вас.

10. Когато танцувате, се чувствате като в някой филм. Клиширано е, но е истина.

11. Когато му говорите, ви гледа в очите и ви изслушва, защото за него е важно какво имате да му кажете. Като гушкане, но с очи.

12. Обича да се гушка и да докосва всяка част от тялото ви.