Чудили ли сте се за какво точно си мислим, когато се преструвате? Ето какво казаха 12 мъже по темата:

1. Ако е секс за една вечер - все тая, но ако сте във връзка, по-добре да не го правите, защото той ще си помисли, че ви харесва и ще продължи да прави от същото.

2. По-добре е, когато аз ги симулирам.

3. По-добре да бъдем директни, отколкото да се преструваме.

4. Това не е краят на света, но когато една жена симулира оргазъм, си мислим, че всички досега са симулирали и че изобщо не умеем да правим секс.

5. Зле е. Значи не просто не се справяш както трябва, но и тя не иска да говори с теб за това.

6. В една нормална връзка е нормално жената да каже на мъжа, че не получава оргазъм. Случва се. Премълчаването води само до още кофти секс.

7. Не го осъждам. По-трудно е мъж да симулира оргазъм, но съм го правил няколко пъти. Понякога просто не можеш да свършиш и предпочиташ да се престориш, че си го направил.

8. Няма как това, което не знам, да ме нарани. Голяма работа, ако се е престорила няколко пъти. По-лошо ще е, ако се преструва постоянно.

9. Ако ще го правим само за една нощ, не ми пука, че ще се преструва. Но виж, ако е приятелката ми... това вече е различно.

10. Глупаво е да симулират оргазъм, защото така няма да получат оргазъм.

11. Като с цигарите е. Ако пушиш няколко пъти в годината, не е проблем, но ако го правиш всеки ден, това не е на добре.

12. Разбирам защо го правят, но и не го разбирам. Ако искате да сринете самочувствието на един мъж, му кажете, че сте симулирали всичките си оргазми.