Стига остаряването да не ни притеснява прекалено много, повечето от нас с радост посрещат рождените си дни. Подаръци, торта, цветя... може да мързелувате цял ден или да купонясвате цяла нощ – това е вашият специален ден. Но хората, родени през август, са големи късметлии да се родят точно през този месец. Защо ли? Ще ви дадем 12 причини за това:

1. Най-вероятно ще е слънчево на рождения ти ден, така че имаш много повече възможности как да отпразнуваш рождения си ден.

2. Ако пък не искаш да правиш купон, можеш да си вземеш отпуска и да се поглезиш с някое пътешествие – лятото е най-предпочитаният месец за това.

3. Лятото е най-забавният сезон от всички, когато всички са в чудесно настроение и са готови за всякакви приключения.

4. Ако си родена преди 23 август, значи си Лъв, което пък означава, че си безстрашна, чаровна и талантлива. Истинска царица сред останалите! Все пак зодията ти се управлява от самото Слънце.

5. Ако пък си Дева, това означава, че си надарена с пъргав и практичен ум, имаш усет към детайлите и си много находчива. Който и зодиакален знак да си, все печелиш.

6. През това време на годината има много намаления, така че ти самата можеш да се поглезиш. Но в същото време новите модни колекции за есен/зима вече са по магазините, така че можеш да инструктираш приятелите си да ти купят нещо качествено и модерно за новия сезон.

7. През лятото е пълно с музикални фестивали – още един повод за купон.

8. Много известни и готини звезди са родени през август – Мадона, Дженифър Лоурънс, Робърт де Ниро, Мик Джагър, Чарлийз Терон, Крис Хемсуърт, Хали Бери, Мила Кунис, Матю Пери, Камерън Диаз и много други.

9. Никога не ти се е налагало да прекараш рождения си ден в училище или пък да е трябвало да пишеш домашни.

10. Всички изпити също са свършили. Всъщност и да си на работа, никой не си дава много зор през август.

11. Стъмва се доста късно, а вечерите са топли, затова можеш да празнуваш по-дълго.

12. През август няма толкова много празници, които да засенчат твоя празник. Например децата, родени в края на декември, трябва да съревновават с Коледа и често получават по един подарък. Хората, родени на 6-и май, пък рядко могат да съберат цялата си компания, защото всеки има по някой роднина, който празнува Гергьовден, и трябва да го уважи. Докато твоят рожден ден най-вероятно е най-специалното събитие през август за приятелите и семейството ти, така че честито! Цялото внимание е за теб!