Знаете ли, че денят, в който сте родени, оказва значително влияние върху живота ви, без изобщо да го осъзнавате... От рождената дата зависят вашият темперамент, индивидуалност и енергия.

Въз основа само на датата на раждане е възможно да се предскаже съдбата ви, което е тясно свързано с нумерологията - науката, изучаваща числата.

Време е да разберем какво казва рожденият ви ден за вашия характер и бъдеще:

1, 10, 19, 28

Имате невероятна вътрешна сила и енергия, но понякога това може да ви попречи да получите нова информация или да придобиете знания. Не се примирявате лесно с глобалните промени в живота си, без значение какви са те. За вас може да се каже, че сте надежден и стабилен човек в отношенията и приятелствата си. Уважават ви заради вашия остър ум. В личен план сте по-скоро единак, който е сам, но само докато не срещне най-достойния партньор. 

2, 11, 20, 29

Ако сте родени на някоя от тези дато, никак няма да ви навреди да се замислите за приоритетите в живота си. Понякога може да бъдете вятърничави, невнимателни и неспокойни, но може да бъдете спокойни, тъй като работите перфектно в екип и можете да изпълнявате няколко задачи едновременно. Вие сте гъвкави и учтиви, макар и малко неразумни.

3, 12, 21 и 30

Има голяма вероятност да станете велики художници, поети и музиканти. Просто сте хора на изкуството! За да направите това обаче, на първо място трябва да повярвате в себе си и да намерите необходимата подкрепа от любимите хора. Вие сте достатъчно чувствителни и уязвими, което предполага възможността да се затворите в себе си, макар от време на време да сте истински вулкан от емоции.

4, 13, 22, 31

Вашата основна ценност в живота е семейство. За да постигнете успех ви помагат вашите близки и приятели. Имате аналитичен ум, с който лесно усвоявате точни науки и чужди езици, а освен това сте и безспорен лидер. Макар вашата вътрешна сила невинаги да е стабилна, вашето позитивно мислене ви позволява да се справите с всякакви трудности.

5, 14, 23

Вие сте невероятна и изключителна личност. Може да се каже, че сте прекрасен психолог, умеете да бъдете съпричастни и да разбирате тези, които се обръщат към вас за помощ. Хората, родени на тези дати, могат да станат прекрасни учители и примери в живота за околните.

6, 15, 24

Вие сте ненадминати лидери, но понякога сте склонни към прибързани действия, които не осъзнавате. Изключително отговорни и педантични при решаването на проблеми, вие невинаги сте в състояние да намерите общ език с хората около вас, тъй като мислите и възприемате нещата от живота на едно ново, по-различно ниво. Тъй като често се случва да сте твърде затворени, ви съветваме да бъдете малко по-открити и не толкова мнителни.

7, 16, 25

Вие се отличавате с жажда да опознаете вътрешното си Аз и духовното в света. На тези дати са родени талантливи психолози, притежаващи силна и стабилна енергия, както и способност да решават възникналите на пътя им проблеми, рачбирайки хората. 

8, 17, 26

Вие се впечатлявате както от дълбоко философски въпроси, така и от материални ценности. Категорични сте обаче, че за вас не съществуват полутонове - светът е или черен, или бял, няма средно положение. Същото важи и за хората - вие безцеремонно ги разделяте на добри и лоши. Което обаче, невинаги е най-правилното...

9, 18, 27

Вие сте много активна, но и непостоянна личност. През целия си живот можете да промените коренно своите принципи и интереси. Вярно е и твърдението, че не се задържате дълго на едно място. За сметка на това пък, имате отлична интуиция и памет. Хората, родени на тези дати, могат да станат страхотни учени или пътешественици.