Всички сме били на кофти срещи. Ето няколко нестандартни метода да се отървете от такава.

1. Накарайте приятел да ви се обади, защото е възникнало нещо спешно. Ако пък сте по-екстремни, може да инсценирате нещо пред самия ресторант, но това е за по-отдадените от вас.

2. Помолете приятелите (мъж и жена) да дойдат в ресторанта и да направят грандиозен скандал с раздяла, така че просто да няма как да не си тръгнете с жената.

3. След като опитате храната, се ощипете няколко пъти по бузите и кажете, че правите алергична реакция, след което тръгнете спешно към болницата.

4. Ако срещата ви е в парка, предложете да играете на криеница, но вместо да се криете, просто избягайте и не се връщайте.

5. Когато сте на кино, кажете, че отивате за пуканки и си тръгнете. Когато ви попитат какво се е случило, кажете, че опашката за пуканките е била ужасно дълга.

6. Погледнете човека отсреща в очите, направете дълга пауза и кажете, че не се чувствате добре и трябва да си тръгнете незабавно.

7. Когато не ви гледат, полейте скута си с вода и кажете, че не може да останете мокра цяла вечер.

8. Ако имате достатъчно пари, поръчайте двойник, който да ви замени по време на срещата.

9. Предложете да отидете и да скочите с парашути. Едва ли много хора ще се навият да направят нещо толкова опасно с човек, когото едва познават. 

10. Когато си поръчвате такси, го пуснете да се качи пръв, след което затворете вратата и отпратете таксито.

11. Отидете до тоалетната да си освежите грима и накарайте приятелка да се върне вместо вас. Инструктирайте я да се възмути, че не е успял да я познае. Поне ще се посмеете.

12. Когато отиде до тоалетна, просто тихо се измъкнете от ресторанта.

13. Ако сте на много оживено място, клекнете и се скрийте в тълпата. Стигнете изхода и бягайте без да се обръщате.