X

13 начина да се измъкнете от лоша среща

от в 09:35 на 20.04.2016 в Всичко за теб | Любов


13 начина да се измъкнете от лоша среща

13 начина да се измъкнете от лоша среща

Всички сме били на кофти срещи. Ето няколко нестандартни метода да се отървете от такава.

1. Накарайте приятел да ви се обади, защото е възникнало нещо спешно. Ако пък сте по-екстремни, може да инсценирате нещо пред самия ресторант, но това е за по-отдадените от вас.

2. Помолете приятелите (мъж и жена) да дойдат в ресторанта и да направят грандиозен скандал с раздяла, така че просто да няма как да не си тръгнете с жената.

3. След като опитате храната, се ощипете няколко пъти по бузите и кажете, че правите алергична реакция, след което тръгнете спешно към болницата.

4. Ако срещата ви е в парка, предложете да играете на криеница, но вместо да се криете, просто избягайте и не се връщайте.

5. Когато сте на кино, кажете, че отивате за пуканки и си тръгнете. Когато ви попитат какво се е случило, кажете, че опашката за пуканките е била ужасно дълга.

6. Погледнете човека отсреща в очите, направете дълга пауза и кажете, че не се чувствате добре и трябва да си тръгнете незабавно.

7. Когато не ви гледат, полейте скута си с вода и кажете, че не може да останете мокра цяла вечер.

8. Ако имате достатъчно пари, поръчайте двойник, който да ви замени по време на срещата.

9. Предложете да отидете и да скочите с парашути. Едва ли много хора ще се навият да направят нещо толкова опасно с човек, когото едва познават. 

10. Когато си поръчвате такси, го пуснете да се качи пръв, след което затворете вратата и отпратете таксито.

11. Отидете до тоалетната да си освежите грима и накарайте приятелка да се върне вместо вас. Инструктирайте я да се възмути, че не е успял да я познае. Поне ще се посмеете.

12. Когато отиде до тоалетна, просто тихо се измъкнете от ресторанта.

13. Ако сте на много оживено място, клекнете и се скрийте в тълпата. Стигнете изхода и бягайте без да се обръщате.Теми   лоша среща | любов | среща

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.