Подобно на поговорката "По-малко е повече", понякога малко нежно подканяне, мистерия или флирт могат да накарат ума, тялото и сърцето да жадуват за много повече. Това може да му даде пространство да изгради повече чувства към вас. А за вас да решите колко от вас заслужава и какво чувствате към него.

Създаването на сексуално напрежение е вълнуващо и доста забавно.
Ето 14 деликатни неща, които можете да направите, за да го накарате да ви желае:

Не раздавайте всичко

Разкажете секси история или опишете еротичен момент, който може да сте имали преди. Когато той поиска да научи повече от историята ви, ще му кажете, че сега не е моментът да му разказвате нещо повече, но един ден ще го направите. Накарайте го да изчака и не издавайте всичко. Оставете съзнанието му да блуждае колкото е възможно повече. Той ще бъде много заинтригуван.

Облечете секси облекло за среща

Намек към раменете. Показване на крака. Поглед към деколтето. Да покажете достатъчно, за да може умът му да си фантазира, е лесен начин да го накарате да се чуди как може да разгледа по-добре "цялата вас" и да го накарате да иска още.

Позволете му да ви преследва

Не си играйте на игри, а го оставете да ви преследва. Казвайте "да" на срещи, когато той ви покани, но ако се осмели да ви попита в последната минута, направете се на недостъпна. Ако той е джентълмен и пита предварително, кажете "да" и покажете интерес, но засега го оставете да води танца. Това го кара да инвестира и показва, че няма просто да захвърлите всичко заради него. Като направите това, лесно ще го накарате да ви погледне като скъпоценен камък.

Завършете вечерта на вратата

Всеки иска малко повече, но да го накарате да изчака за консумирането на връзката поне малко, няма да навреди. Има нещо, наречено "сексуално напрежение", и създаването на малко от него ще го накара да инвестира повече във вас и химията по между ви. Това не е същото като да използваш секса като оръжие - това НЕ е добра идея. В този случай това е да му позволите да ви докаже, че иска всичко от вас, а също така да ви даде време да решите дали си струва да се съблечете заради него. Така че дори да сте възбудена и нетърпелива, задръжте го само до вратата за известно време.

Притискане към него

Наклонете тялото си към неговото бързо притискане и след това се отдалечете. Той си представя точно в тази секунда какво би се случило, ако се бяхте задържали малко по-дълго.

Прокарайте пръсти през косата му

Един кратък масаж на скалпа ще го накара да се разтопи от удоволствие. Това е секси и лесен жест, който можете да направите, без да скачате в леглото твърде бързо.

Включете се в леки, секси разговори

Ако му говорите или изпращате открито сексуални съобщения, това явно ще го развълнува, но когато го направите секси, но по-приглушено, това означава, че той трябва да се чуди: Дали тя говори сериозно? Какво прави тя в момента? Това ли искаше да каже или е флирт? Изведнъж мозъкът му се оказва под напрежение и желание да научи повече.

Практикувайте сдържаност

Това, което имаме предвид, е сдържане в сексуално отношение. Това е трудно, ако сте много лошо момиче. В такъв случай не си правете труда да опитвате. Но ако имате някакъв самоконтрол, си струва да спрете действието след интензивно целуване и предварителна игра. Този жест е ключов, когато не сте сигурна дали ще спите с него, но сте готова да играете. Да покажете известна сдържаност и да увеличавате залога малко по малко всеки път, когато го видите, е много възбуждащо.

Направете му масаж, но го прекратете внезапно

Направете му масаж на цялото тяло и след това кажете, че е време да си ходи. Или обратното. Оставете го да ви масажира, а след това изведнъж алармата се включва. Това определено кара кръвта да се раздвижи.

Използвайте очите си

Може би това е поглед към вечерята. Може би е, когато се сбогувате за деня или вечерта. Малко секси и знойни погледи могат да накарат мъжете да полудеят напълно. Насладете му се! Позволете му да се помъчи малко.

Дразнете го с ограничения във времето

Вие трябва да бъдете някъде, а може би и той? Точно тогава можете да споменете, докато единият или и двамата си тръгвате, как сте си забравили бекините. Или колко сте възбудена. Или как, между другото, през целия ден сте мислили само за него под завивките.

Не му давайте ясни отговори

Когато ви попита дали някога сте правили определена сексуална поза или сте експериментирали сексуално, кажете му, че все още не можете да отговорите. И след това не отговаряйте известно време.

Изпращайте му селфита

Може би му изпращате снимка с леко деколте или само кадър с крака или голи рамене.

Кажете му какво ви харесва

Кажете му как бихте искали да му кажете какво ви харесва, в сексуален план. Докато започвате списъка си, може изведнъж да се стегнете и да кажете: "Когато съм готова да направиш всичко това с мен, ще ти кажа повече". О, няма ли в този момент той да се превърне в умоляващ мъж? Определено ДА!