Мъжете не са от най-приказливите и понякога е трудно да разпознаем какво си мислят. Понякога ни се иска да има наръчник, по който да се ръководим. Оказва се, че учените вече са свършили тази работа - на помощ ни идва езикът на тялото. Дами, просто бъдете наблюдателни и търсете тези 14 признака на любов:

1. Разширяване на зениците

Разбира се, когато сме на тъмно зениците ни се разширяват. Но в тази реакция на тялото може да се корени в друга причина. Доказано е, че това се случва, когато сме влюбени в някой.

2. Повдигане на веждите

Когато нещо ни харесва, ние несъзнателно повдигаме вежди. Забележиш ли това, знай че причината си ти!

3. Зъби на показ…

Когато той се смее и показва зъбите си, това е знак, че се чувства удобно с теб. Широката усмивка показва, че се радва да е в твоето обкръжение.

4. Греещо лице

Когато се смеете заедно на някаква шега, цялото му лице грейва и отмята глава назад, търсейки очите ти, за да сподели този миг, той всъщност ти показва, че се чувства удобно и спокойно в компанията ти.

5. Облизване на устните

Звучи ти малко зловещо? Обърни внимание на факта, че когато си привлечена от нещо (дори храна), ти също облизваш устните си. Щом и той го прави, значи няма търпение да те целуне.

6. Не те гледа в очите

Когато не може да погледне директно в очите ти, значи се вълнува, стоейки около теб. Ако погледа му блуждае по разни точки на лицето ти, знай че се опитва да ти каже нещо важно. А на кого се казват важните и вълнуващи неща?

7. Дълбоко поемане на въздух

Наблюдавай дишането му, когато се приближава до теб. Поема ли си дълбоко въздух, значи определено се опитва да те впечатли с нещо.

8. Целият е в слух

Когато му разказваш нещо, а той се навежда напред, докато те слуша, значи иска да попие всяка твоя дума. Бъди сигурна, че е честен и открит с теб!

9. Слага ръце на хълбоците си

Това е заканителна позиция, която демонстрира закрила. Можеш да си спокойна, защото той явно е готов на всичко, за да те предпази от чужди „набези“.

10. Докосване

Често гали коляното или лицето ти? Демонстрацията на нежност е най-сигурният начин да разбереш, че този мъж държи на теб повече от еднодневките, с които е бил досега.

11. Позата му

Ако сяда срещу теб с отворени крака и лакти на коленете, той иска да ти покаже, че е готов да те слуша. Припомни си точка 8.

12. Позицията на краката му

Намирате се в бар или на някое по-интимно място, а той застава с крака, които сочат към теб? Мила, г-н Чаровен определено демонстрира пълна откритост в твое присъствие.

13. Иска да държи за ръката ти

Разхождате се или сте сред приятели, а той не спира да търси ръката ти. Това негово действие показва, че има огромно желание да бъде близо до теб и да демонстрира взаимоотношенията ви на околните.

14. Не се отдалечава от теб

Намирате се на обществено място или на купон, а той всячески търси погледа и местоположението ти в помещението? Макар и може би малко задушаващо, този негов жест още веднъж доказва привързаността и любовта му към теб.

Радвай се на близостта ти с половинката и не забравяй, че той също има нужда да се чувства желан и обичан!