Любовта - тя е внимание: към мислите, чувствата, желанията, потребностите и предпочитанията за душевен и физически комфорт на човека до теб. Има толкова много начини, чрез които хората показват привързаността, обичта и уважението си към човека до тях, но съществуването на следващите 20 само може да те успокои и да ти докаже, че Той те обича.

1. Купил е билети за филма, който ти така упорито му повтаряше, че искаш да гледаш и който той не харесва.

2. Прегръща те дори и в съня си.

3. Подарява ти цветя просто ей така. Не започвай да търсиш под мухата слон и да си мислиш, че се опитва да се извини за нещо, което е сторил. Цветята просто да жест, който показва любовта и нежността му към теб.

4. Праща ти снимки, картинки, песни... изобщо неща, които имат значение само за вас двамата. Това е сигурен знак, че си мисли за теб, дори и когато не си наоколо.

5. Винаги те взима с него, ако ходи някъде с приятелите си. Така от една страна им показва, че си негова и нещата са сериозни, а от друга не може да живее и минута без теб!

6. Винаги се интересува и ти се обажда, за да провери дали си се прибрала благополучно след рожден ден на своя приятелка. 

7. Винаги разбира какво чувстваш. Дали някой от колегите ти те е ядосал на работа, дали си се скарала с най-добрата си приятелка или просто си щастлива, защото си видяла малко кученце, което е ходило зад теб до входа на блока ти. 

8. Смее се на шегите ти и когато направиш нещо неволно, което е смешно.

9. Помни какво си му разказвала. А ако случайно не е обърнал внимание на някой детайл от разказа ти, не се притеснявай - най-вероятно или е слушал нежния ти глас, или се е вглеждал в дълбоките ти очи.

10. Винаги се старае да изразява своите чувства и емоции. 

11. Прави ти комплименти постоянно, дори когато си без грим и си само по тениска. 

12. Когато си уморена или болна, той не те кара да му приготвяш 5-степенно меню, а става и прави сандвичи или запечени картофки. Е, не е кой знае какво, но не забравяй, че той е мъж.

13. Дори и да не е от най-чувствителните и изразяващи чувствата си хора, той носи онази мила бележка, която му бе написала преди няколко дни в портфейла си.

14. Не винаги говори това, което искаш да чуеш, но винаги слуша това, което му казваш.

15. Прави ти чай или кафе и знае точно с колко лъжички захар го пиеш. Той просто се старае да се чувстваш добре и нищо да не ти липсва. 

16. Гордее се с твоите успехи и винаги се хвали пред приятелите си колко красива, умна и интелигентна си.

17. Старае се да помни кое те дразни и не го прави. Дори и не всеки път да е перфектен, повярвай - той се старае. 

18. Опитва се да стане по-добър за теб: разделил се е с няколкото вредни навика и е осъзнал, че това не е заради теб, а заради самия него. И ти е благодарен!

19. Свикнал е със странностите ти и не те упреква или дразни за тях. 

20. При всеки удобен момент те целува, прегръща и ти казва колко ценна си за него!

Е, сега вече по-спокойна ли си? Момиче, та ти не му излизаш от ума!