За всяка от нас "принцът" изглежда по-различен начин. Но чувствата, които изпитваме, когато го срещнем, съгласете се, са много сходни. Ако все още се чудиш Той ли е, вслушай се в сърцето си и виж дали изброените по-долу неща важат с пълна сила и за теб...

1. Когато си с него няма никакво значение дали си с любимите си дънки или с футболна тениска, тъй като за него ти винаги ще си Мис Вселена! 

2. Не се боиш да направиш нещо, което би го шокирало. Той вече те е виждал без грим и това ни най-малко не го е смущавало...

3. Вече си се примирила с "недостатъците си" и знаеш, че той ги обожава (например малко по-закръгленото ти дупе).

4. Трудно ти е да си спомниш ситуация, в която и двамата накрая да не сте се смели. Двойките, които са на една вълна, повод за усмивка ще се намери винаги - дори и на скучни семейни тържества. 

5. Когато приятелките ти започнат да разказват как половинките им ги ядосват постоянно и ги имат за даденост, на теб ти се струва като сюжет от нова романтична комедия, в който ти е трудно да повярваш. В този момент си мислиш само как той се отнася с теб като към най-любимия човек на света, носи те на ръце и винаги прави така, че ти да се чувстваш най-важния човек в неговия живот. Дали пък не преувеличават?

6. Неговите приятели са и твои приятели. Вече дори не си спомняш кога сте ги делили на "мои", "твои" и "наши".

7. Неговото семейство е и твое семейство, както и обратното. И дори и все още да не сте женени, родителите ви ви приемат като техни деца и ви обичат безкрайно!

8. Ако твои приятелки имат нужда от мъжка ръка за нещо у дома, той винаги е готов да се притече на помощ. Баба ти иска да пренесе стария бюфет на вилата - няма проблеми, той е тук! Прекрасен избор, мила!

9. Подкрепя те във всичко! Без значение дали искаш да смениш работата си или пък просто да смениш цвета на косата си. Никога не ти позволява да те обземат тъмни мисли, тъй като знаеш, че винаги има един човек, който винаги мечтае и се радва на успехите ти, а в трудните моменти е винаги готов да се притече на помощ и да те защити.

10. Колкото и дълго време да е минало от запознанството ви, вие все още се радвате искрено, когато се видите, след като се приберете у дома след работа. И всеки, който ви види, със сигурност би се замислил дали пък не сте били на различни места около 100 години, през които не сте се виждали, за да се радвате чак толкова един на друг?