Всяка връзка изисква да се полагат ежедневни усилия и труд, за да се запази, независимо от това, че в нея бушува огънят на любовта. Ето и някои признаци, които ще ви подскажат, че с половинката ви сте един за друг:

1. Изваждате най-доброто един от друг. Заедно сте по-добри хора.

2. Не се страхувате от конфликти. Знаете, че те възникват във всички взаимоотношения, но вие се справяте с тях, като говорите за тях,вместо да бягате.

3. Смеете се. Мислите, че гаджето ви е един от най-забавните хора на света (въпреки че, разбира се, знаете, че това обективно погледнато е голяма, дебела лъжа).

4. Не играете игри и не следвате неписани правила за срещи. Ако ви се прииска да изпратите съобщение на половинката си, го правите.

5. И двамата имате кариери, които обичате, но все пак на първо място се поставяте един друг.

6. Справили сте се с някои от изпитанията на връзката, без да се карате сериозно. 

7. Не се страхувате да бъдете „грозни“ един пред друг. Или просто казано, да бъдете себе си.

8. Казвате си всичко и нямате тайни един от друг.

9. Дори да не правите постоянно секс, вие сте привлечени един от друг и винаги искате да се целувате, прегръщате и държите за ръце.

10. Предпочитате да живеете един с друг, отколкото отделно. Има много страхотни неща в това да живееш сам, но няма нищо по-добро от това да живееш с любимия човек.

11. Полагате усилия да имате добри отношения с роднините си, както и с роднините на половинката си.

12. Имате еднакви ценности. Не е нужно да се съгласявате какво да ядете на закуска или кой сериал на Netflix е най-добрият, но когато става въпрос за серизони неща, сте на една и съща страница.

13. И двамата сте готови да правите жертви за другия. Все пак ко компромисите са важна част от връзката.

14. Планирате няколко месеца напред. И като цяло, никой от вас не се страхува да говори за бъдещето, защото знаете, че искате да го прекарате заедно.

Ако вече сте се убедили, че сте точно един за друг, тогава може би няма да мине много време преди църковните камбани да забият.