Първи април е съвсем скоро и е крайно време да помислим върху номерата, които ще погодим на хората около нас. А кой би бил по-подходяща цел от нашата нищо не подозираща половинка?

Ако не знаете какъв номер да погодите на любимия си, то ние ви даваме няколко идеи. Подгответе се за пакости!

1. Скъпи, нашите ще идват!

Убедете половинката си, че родителите ви ще ви гостуват... за един месец! Измислете някоя правдоподобна причина и го зарадвайте с тази новина. Не се обиждайте, ако той изпадне в шок и ужас. И като цяло не го дръжте в напрежение цял ден, защото току-виж викне и своите родители, но този път наистина.

2. Дебела ли ме нарече!?!?

Първо говорете с приятелите му, за да не ви помислят за тотална откачалка. Та, събирате се с приятелите му, задавате му някакъв подвеждащ въпрос и разигравате епохална сцена на драматизъм. Обвинете го, че ви мисли за дебела, че не ви разбира и прочие. Приятелите му трябва да са толкова шокирани, все едно участват в индийски сериал... а вашият приятел ще иска да потъне вдън земя или да скочи през прозореца.

3. Запознай се с Малчо!

Гаджето ви мрази котки? Има фобия от хамстери? Мисли, че рибките са безсмислени домашни любимци? Чудесно! Пратете му снимка на някое животинче (повечето животни са сладки, но ако е някое особено странно – още по-добре) и му кажете, че сте го осиновили! После му кажете, че сте изчислили колко ще струват всички ветеринарни прегледи и покупки, докато той си скубе косата.

4. Пръстенът ми го няма!

Наскоро сте се сгодили? Оженили? Кажете му, че сте изгубили годежния пръстен или халката. Получавате бонус точки, ако пръстенът е семейно наследство. Все пак бързо след това направете фокус и извадете пръстена от джоба си.

5. Ама не ти ли харесва?

Сгответе нещо отвратително и му го поднесете с огромен ентусиазъм. Гледайте го как преглъща буламача със сълзи на очи, ако сте гаджета. Ако сте вече женени, може да отнесете някоя и друга чистосърдечна критика, която не сте искали.

6. Как така блузата ми е различна? Скъпи, добре ли си?

Отидете например в някой мол, като преди това се заредите с няколко различни тениски в голямата ви чанта. На всеки 30 минути сменяйте тениската си и се правете, че няма никаква промяна. Например отидете до тоалетната и излезте с друга блуза, после уж пробвайте нещо в някой магазин и сменете тениската с трета. И така, да видим кога ще забележи и ще каже нещо. Ако забележи още на първия път, то гаджето ви има невероятно набито око.

7. Сапунът не работи? Ти нормален ли си?

Този трик е истинска класика. Лакирайте сапуна му с безцветен лак, по този начин сапунът няма да се пени и няма да „работи“. Бъдете готова да му дадете нов сапун, когато започне да вика за помощ.

8. Много са секси! Ти нищо не разбираш!

Скрийте бельото му и му кажете, че сте решили да го подновите с ново. Купете му тотално ненормални боксерки в най-шарените десени, които можете да намерите, и му кажете, че скучното му сиво/черно/бяло бельо ви е омръзнало и е време за промяна. Друг вариант е да му купите ненормални чорапи и когато той ви попита какви са тези чорапи, вие му отговорете, че това са просто бели чорапи и не виждате нищо странно. Първо ще реши, че се шегувате, но вие останете напълно сериозна и го вижте как започва да се чуди кой от двамата е полудял.

9. Внимавай! Лошо ти се пише.

Оставете му криптирано съобщения от предния ден, за да е подготвен за номера, който го очаква на 1 април. После не правете нищо, просто оставете го да се притеснява цял ден за това какво сте му погодили.

10. Без да искам!

Изсипете малко лак за нокти върху восъчна хартия, оставете го да изсъхне и го обелете. Поставете парчето върху лаптопа му или върху дрехите му. То бързо ще падне, когато го докосне, но за части от секундата ще изпита истински ужас.

11. Боже мили!

Изрежете парче картон под формата на хлебарка и го залепете от вътрешната страна на нощната му лампа.

12. Шу-шу-шушаана!

Сменете рингтона му с някоя особено непоносима и нелепа песен. Малко по-късно му се обадете, докато е с приятелите си.

13. Можеш ли да го отвориш?

Купете две идентични химикалки с капачки. Залепете едната капачка със суперлепило и помолете гаджето си да я махне. След като се помъчи известно време, кажете му, че ще си намерите друга химикалка, вземете я от ръцете му, обърнете се с гръб, все едно си тръгвате, през това време подменете химикалката с онази без лепило, която сте скрили в ръкава си. Възкликнете радостно, обърнете се и му кажете „Успях! Ама мерси, че се опита“.

14. Имам да ти казвам нещо...

Това са любимите думи на всеки мъж! Те трябва да бъдат последвани от нещо наистина впечатляващо – кажете му, че сте блъснали колата му или че сте му изневерили с 65-годишния ви съсед!

15. Ще ти платят ли обезщетение?

Наговорете се с шефа му да го уволни наужким, а после му кажете безчувствено „Емиии, ще си намериш нова работа“.

16. Е, на теб няма да ти станат.

Оставете някъде пред погледа му кутия с презервативи с огромен размер (XXL или нещо такова), а после му кажете, че просто сте си разчиствали нещата си и сте ги намерили. Явно са останали от предишния ви приятел, но ще ги изхвърлите, защото на него няма да му станат.

17. Първоаприлска шега!

Не, не ви препоръчваме да правите последните три неща! Ние сме зли, но не чак толкова!