На 8 май е роден певецът Енрике Иглесиас. Освен с горещата си музика, той е известен и с факта, че е една от малкото известни личности с продължителна и красива любов.

Певецът и руската тенисистка Анна Курникова са сред едни от най-стабилните и дискретни двойки в шоубизнеса. Те държат личния си живот далеч от светлината на прожекторите, поддържайки връзката си в тайна и без обществен натиск. И именно това я прави толкова интересна.

Двойката се среща през далечната 2001 година, когато тенисистката участва в хитовото музикално видео към песента Escape. Те се влюбват от пръв поглед, но решават да крият връзката си.

Правят официалния си дебют на червения килим по време на наградите VMA през 2002 година, но до голяма степен поддържат отношенията си крайно лични и рядко могат да бъдат заснети заедно.

След почти 20 години те продължават да са заедно и когато надникнем в живота им става ясно, че двамата са по-влюбени от всякога.

"Искам семейния ми живот да е възможно най-таен. Особено щом Анна също е в светлината на прожекторите", разказва певецът.

Въпреки че през годините имаше не един слух за раздяла на Енрике и Анна, те са заедно и до днес.

През 2017 година на бял свят се появиха близнаците Люси и Никълъс, а през февруари тази година посрещнаха и третото си дете - сладката Маша.