Докато семейство се местили в Канада, момиченце губи мечето си. То е специално – подарък от починалата ѝ майка с нейния глас. То пише за загубата в Туитър, а Райън Рейнолдс помага в търсенето.

Това е само една от малкото добрини, които звездите са правили през годините. Много от тях имат добро в сърцето си и го показват непрекъснато чрез различни действия.

Представяме ви 19 известни личности и тяхната доброта.

1. Райън Рейнолдс

След като актьорът разпространява новината за играчката, тя е открита. Двама непознати носят на момичето мечето. Липсвали ѝ очилата, но гласът все още се чувал.

2. Дуейн Джонсън

Баща води сина си на риболов и случайно се появява Скалата. Той се присъединява и дори купува на момчето обяд. То става на 12 години.

3. Ким Кардашиян

Докато е бременна, тя прекарва цял ден в болницата, като посещава пациенти. Тя сбъдва много мечти.

Звездата също така дарява и пари при различни бедствия.

4. Лейди Гага

„Работих в румсървиса и бара на хотела, в който тя беше. Поръча си нещо за стаята и го качих. Беше в нормални дрехи, държа се много мило и ми даде добър бакшиш. След 30 минути вече беше в бара и изглеждаше като певицата, която всички познаваме. Очаквах, че и в реалния живот е дива, но е нормална жена.“

5. Крис Прат

  • „Приятелката ми срещна Крис Прат по време на полет. Той се е снимал с всеки. Тя се срамувала да иска снимка, за да не го притеснява, но той я е накарал да се снимат няколко пъти.“
  • Преди да заснеме „Джурасик свят“ той посещава болница. Там прекарва време с децата, като си играят.

6. Адел

Адел е купила кексчета за пожарникарите в Челси, Лондон. Тя се появила на вратата и им е благодарила за работата. С бившия ѝ съпруг дори са били доброволци, които са обикаляли и са помагали на пострадалите при пожари.

7. Кристен Бел

Знаете ли видеото, в което тя оставя гласово съобщение на 6-годишната Ейвъри, която има мозъчен тумор? Гледайте го!

8. Ники Минаж

През 2017-та тя плаща студентските заеми на някои от последователите си. Също така тайно дарява пари на селища в Индия.

9. Блейк Шелтън

Той спасява 4-ма, които са заседнали в кално свлачище, след като среща 2-ма от тях по пътя си.

10. Хю Джакман

9-годишно момче на име Доминик има тежко заболяване. То получава шанс да говори с любимия си актьор по телефона, докато е в едно шоу. Хю Джакман се появява лично, докато двамата водят вече разговора.

11. Ед Шийрън

  • Певецът пише песента “Thinking Out Loud”, за да събере пари за своя приятелка. Той я създава с Ейми Уейдж, която отива при него за помощ за ипотеката си.
  • Докато е на турне в Канада, той вижда младо момиче да пее негова песен на някаква сцена. Той се качва и запява с нея.

12. Сюзън Сарандън

Тя търси справедливост за мъж, за когото ѝ звънят да търсят помощ, защото е невинен. Тя спечелва шанс за ново дело, което да е честно. Мъжът е оправдан.

13. Райън Гослинг

Райън получава писмо от активисти, че определена компания за храна трябва да промени политиката си спрямо животните. Той посещава на място една фабрика и дори публикува видео.“

14. Дейвид Бекъм

Парамедиците обслужват паднал мъж, когато Дейвид минава покрай тях. Поздравява ги и се връща с топло кафе и топъл чай. Температурите са били много ниски.

15. Ема Стоун и Андрю Гарфийлд

Двамата носят специални карти с адресите и информацията за благотворителностите, с които си партнират. Когато ги снимат папараци, те вдигат картите пред лицата си, за да мотивират хората да помагат и даряват.

16. Харисън Форд

Приятели катерят планина в Уайоминг. На едно от момичетата ѝ прилошава и подават сигнал. След малко пристигнал хеликоптер, пилотиран от актьора. Оказва се, че той предлага услугите си при такива спасителни мисии.

17. Джейк Гиленхаал

Актьорът харесва да помага на хората да избягват глоби за паркиране. Той често минава по булевардите и им плаща паркинга.

18. Джейми Фокс

Веднъж пред къщата на Фокс кола избухва в пламъци, след като спира. Шофьорът е спасен от него. Имал е късмет, че е бил там.

19. Тейлър Суифт

Тя прави много добри дела. Певицата непрекъснато дарява пари или прави изненада на малки и големи с различни мечти и нужди. Помага със средства и при природни бедствия.