И тази есен, за 20-тa поредна година, единственото специализирано В2В изложение в България, Arena of Beauty Professional, отваря врати!

Точно на 29-ти септември едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите - Arena of Beauty Professional, ще се превърне в единственото място, където специалистите ексклузивно ще разберат за иновациите в бранша. По време на тридневния бюти форум Арена на красотата ще събере под един покрив брандовете от всички сектори, свързани с красотата и здравето, вкл. производители и вносители на професионална козметика, оборудване и обзавеждане за салони за красота и СПА центрове. Посетителите ще имат възможност да видят на живо демонстрации на много терапии, както и да получат повече информация за различни услуги и обучения. Неизменна част от всичко това ще бъдат – първият в България Шампионат по Перманентен грим и традиционните професионални конкурси за грим и маникюр, в които участие ще вземат най-креативните Make-up артисти и Nail Art дизайнери, стриктно оценявани от българско и международно жури, с представители от престижни световни организации, асоциации и школи. 

Акценти по време на трите дни ще са поставени и върху грижата за косата, последните иновации в боите за запазване на цвета, топ тенденциите в декорацията на салонния маникюр и педикюр, иновативни решения в областта на естетичната медицина и луксозната професионална козметика, а също и представяне на цялостни философии за живот, включващи не само правилната козметика, но и физическите упражнения, подходящият грим за всяка възраст и режим на хранене. Изложителите на Arena of Beauty Professional са приготвили много томболи с атрактивни подаръци, както и промоции, и отстъпки, валидни само за дните на изложението. 

И тъй като 20-тият рожден ден на Aрена на красотата е само по себе си много специално събитие, тази година летвата ще бъде вдигната още по-високо, благодарение на семинара на двама от най-прочутите италиански гримьори работили за холивудски продукции и модни ивенти в цял свят - Виторио Содано и Фабио де Стефано. Двукратно номинираният за ОСКАР Виторио и неговият колега Фабио пристигат в София, за да разкрият най-големите тайни от дебрите на бюти и сценичния грим със специален семинар и демонстрации за гримьори. По време на изложението, двамата корифей в грима, ще представят ексклузивната линия продукти SHOW MAKE UP. 

В два от изложбените дни, за първи път в историята на Арена на Красотата, 11 съдии от международната асоциация на nail съдиите - INJA, ще оценяват състезателите на NAIL ARENA Professional, където участници ще мерят сили в три състезателни девизии в 6 практически и 3 задочни категории. Инициатор и кръстник на престижното състезание е единствената българка, защитила два пъти мястото си сред топ 10 на маникюристите в света – Катя Райкова.

На 1 октомври ще се проведе първият открит шампионат по перманентен грим Permanent Make Up Championship. Организаторите имат за цел, да покажат най-добрите специалисти в България, които притежават нужните Сертификати, опит и умения за тази услуга. Темата на шампионата е "Перманентен грим на вежди, техника косъм по косъм.", а посетителите ще могат да наблюдават работата на състезателите на живо.

По време на 20-тата годишнина на международното и най-голямо бюти изложение на Балканите, Arena of Beauty Professional, освен иновации в областта на здравето и красотата, семинарите за професионалисти и престижните конкурси, бюти специалистите ще имат възможност да получат и повече информация за онлайн платформа, която доказано улеснява тяхната работа и резервации в салоните за красота - Cleo.bg.

20 години Arena of Beauty Professional ви очаква! Мястото е Интер Експо Център (IEC), София. Бъдете там, защото това е вашето бюти място! Повече за събитието, както и цялата програма може да следите тук