Марс ще тества силата на всички, особено на тези, които искат да следват утъпкания път!

Ако сега издържим теста и покажем търпение и усърдие, то тогава 2025-та година ще ни накара да бъдем по-активни и да поемем отговорност и няма да можем да обвиняваме за всичко, което ни се случва, кармата или ретроградния Меркурий. Това е година, в която отвореността към нови възможности и начини на взаимодействие ще бъде важна, а доказаните схеми, като тези през 2024-та година, няма да са актуални. През идната година се подгответе за развиването на личните и професионалните си умения, търсенето на собствената ви индивидуалност, както и поддържането на добри отношения с другите хората чрез грижа и отдаденост.

Колкото по-адаптивен е човек към обстоятелствата, толкова по-добре, защото 2025-та вече няма да е теория, а практика, и тонова практика! И само чрез нейния опит човек ще може да преодолее всякакви изпитания.

Е, минахме през общите характеристики. Нека сега да разгледаме основните изпитания и задачи за 2025-та година по рождени дни!

За 1-ви, 10-ти, 19-ти, 28-ми

Предизвикателства: Възможни са конфликти поради вашето желание за лидерство и независимост. Марс е отборен играч, докато индивидите обичат да управляват сами. Следователно годината може силно да разклати техния установен ред, разкривайки нови хоризонти на лидерство и власт.

Съвет: Работете върху своята дипломатичност и умението да изслушвате другите. През 2025-та година работата в екип ще бъде важна. Безкомпромисният авторитаризъм само ще навреди.

За 2-ри, 11-ти, 20-ти, 29-ти

Предизвикателства: Емоционалните колебания могат да повлияят на отношенията ви с другите. Може да изпитате силни емоционални колебания и изблици на различна палитра от чувства.

Съвет: Развивайте емоционалната си интелигентност, старайте се да поддържате хармония с другите. Посветете тази година на духовни практики, като пранаяма, медитация и йога. 

За 3-ти, 12-ти, 21-ви, 30-ти

Предизвикателства: Възможни са трудности при себеизразяването и творческите проекти. 2025-та може да разруши присъщата ви увереност във вашите знания и всеизвестна гордост, изтръгвайки от вашата душа ролята на създател и гений.

Съвет: Бъдете уверени в идеите си, търсете подкрепа от близки и не се страхувайте да правите грешки. Авторитетът ви само ще се усили, ако покажете с личен пример какво означава да направите грешка и как да се справите с нея.

За 4-ти, 13-ти, 22-ри, 31-ви

Предизвикателства: Рутинните задачи могат да ви накарат да се почувствате в застой. Годината буквално ще ви извади от зоната ви на комфорт, предлагайки ви нови начини и форми на взаимодействие със света. Да се затворите в черупката си или да защитите принципите си означава сериозно да си навредите.

Съвет: Отделете си време за почивка и намерете нови хобита. Не се ангажирайте да бъдете в помощ на вашите приятели и близки, както сте свикнали досега. Отделете време на любимите си хора, но не се страхувайте да опитате и нов подход към взаимоотношенията. 2025-та е времето за разширяване на обичайните граници на мирогледа. 

За 5-ти, 14-ти, 23-ти

Предизвикателства: Неспособност за концентрация поради желание за промяна. Марс (2025) много харесва петиците. Той може само да налива масло в огъня със своето нетърпение, прибързаност и страст. Така че изпитанието ви ще бъде да устоите на тази мощна вълна от вулканична лава и да я насочите към творчески начинания.

Съвет: Научете се да управлявате времето и енергията си. Направете тактически планове. Когато се грижите за тялото си, дайте приоритет на физическата активност, а не на умствената.

За 6-ти, 15-ти, 24-ти

Предизвикателства: Трудности в семейството или романтичните отношения, но е възможно вашите обстоятелства отдавна да се нуждаят от промени. Марс също обича шестиците. Добавя чувственост и нежност, страст и огън към енергията им. Самата страст и отношения могат да бъдат изпитание, така че внимавайте!

Съвет: Обръщайте повече внимание на близките си, работете върху правенето на компромиси, говорете за това, което ви притеснява и съживете живота си с известна доза романтика. Това важи особено за тези, които имат връзка от дълго време. Винаги може да откриете нещо ново, без да е необходимо да криввате от правия път.

За 7-ми, 16-ти, 25-ти

Предизвикателства: Възможна е изолация поради вглеждане в себе си. Когато лавина от огнен прах лети към вас, вие предпочитате да замръзнете в пълно приемане на ситуацията, отколкото да се опитате по някакъв начин да се адаптирате към нея или да се справите с нея.

Съвет: Поддържайте социални контакти, споделяйте мислите си, не бива да се изолирате напълно през 2025-та година. Светът наистина ще се нуждае от вашите прозрения и философия, за да преработи всичко, което се случва и което ще донесе следващата година!

За 8-ми, 17-ти, 26-ти

Предизвикателства: Финансови затруднения или нужда от инвестиции. В консервативния, стабилен свят на осмиците ще избухне буря, която ще преобърне техния застоял начин на живот. На преден план ще излязат работните активности и новите финансови хоризонти. Осмиците не обичат да показват своето лидерство и значение. За тях това просто е даденост отвътре. Но годината на Марс често ще ни кара да заявяваме себе си, така че осмици, пригответе се.

Съвет: Бъдете внимателни с разходите си, търсете нови източници на доходи, обявявайте стойността си и издигнете управлението си на следващото ниво. Време е за споделяне, а не за сдържане. 

За 9-ти, 18-ти, 27-ми

Предизвикателства: Чувство на несигурност във вашите способности и цели. Прекомерна агресивност и войнственост. 2025-та година (2+0+2+5=9) ще подложи на изпитание вас, своите събратя по енергия относно вашето доверие в света и способността да проявявате своята дълбока вътрешна философия, за да я видят всички.

Съвет: Работете върху самочувствието си и си поставяйте реалистични цели. Включете повече спорт и пътувания в живота си.