Мъжете, които изневеряват никога не успяват... но продължават да го правят така или иначе.

Когато излизаш с някого и той ти изневерява, това може да те шокира. Независимо от това, което изтъква като причини да се забърка с други жени, емоционалното предателство, което изпитваш, когато откриеш, че си измамена, е най-малкото опустошително дори ако си 100% сигурна, че наистина е влюбен в теб и иска да бъдеш негова приятелка или съпруга.

Това е така, защото, без значение от причината мъжете изневеряват. Измамата е не само в това действие - става въпрос за липса на почтеност, която откриваш и за степента на неуважение, която чувстваш.

Вложила си много време и енергия в изграждането на любяща връзка с него и преди да започнеш спор, помисли за тези три причини, поради които мъжете изневеряват на жените, които обичат, за да може да решиш какво да предприемеш:

1. Тя не го познава толкова добре, колкото ти

Една от причините, поради които мъжът изневерява с момиче, което дори не познава, е именно заради това, че тя не го познава. Ти обаче го познаваш. Знаеш недостатъците и слабостите му. Знаеш, че не е доволен от работата си или дали кариерата му се развива или не. Мъжете се определят от това колко са продуктивни. Когато не са такива, могат да потърсят одобрение в други жени. С ново момиче той може да се преструва на който и да без никаква отговорност. Търси утвърждаване, каквото няма в реалния си живот, което ни води до втората причина, поради която мами.

2. Не е взел живота си в ръце

Ако се срещаш с даден човек повече от година и той все още не е наясно с живота си, това е повод за тревога. Ако след този период, все още нямате сериозни планове, губите импулса си и връзката остава в застой. Причината за това е, че мъжът трябва най-напред да има план за себе си, преди да гради такива с теб. В противен случай ще те ангажира в безкрайни битки за нещата, които върши, те ще те дразнят и всичко, което ще си „навлечеш”, е драма. Тук се появява и истинският проблем, който е всъщност причина номер три.

3. Няма план

Всяка връзка трябва да има план и цел. Когато мъжът няма план за връзката си, е лесно да се отклони и да изневери. Тук се намесваш ти. От теб зависи да изискваш план от него, за да бъде с теб. Например: "Наистина ми харесва, че сме заедно повече от година, но вече не се чувствам комфортно, ако не съм наясно накъде се развиват отношенията ни. Какво мислиш?" Отговорът му ще ти каже всичко, което трябва да знаеш за връзката ви. Ако той изгражда живот с теб ( ако се ожени, има дете и осигури дом), няма да бъде разсейван от други жени. Да има цел е това, което го държи съсредоточен върху целта да бъде с теб. Не се страхувай да определиш каква е целта. Мъжете се женят за жени, които обичат себе си достатъчно, за да направят това. Когато мъжът не е сигурен в себе си, той е привлечен от жени, които не го познават. Ако не е наясно с живота си, ще бъде трудно да го накараш да изгради бъдеще с теб.
Ако това не проработи, запомни - когато изискваш от един мъж да има план за отношенията си с теб, преди да спиш с него, бъди с него в продължение на една година. Резултатът ще е съвсем различен.

Най-общо казано мъж, който изневерява, е по-скоро отражение на това къде се намира в живота си, а не теб. От своя страна, не забравяй да се обвързваш само с мъж с ясен план и ще привлечеш партньор за цял живот, който ще иска да изгради живота си с теб.