Въпреки че външността ни се определя от генетиката, някои части на тялото ни могат да разкрият интересна информация за личността ни. Проучванията показват, че дължината на безименния пръст зависи от нивата на тестостерон, мъжкия хормон, на който сме били изложени в утробата и може да има пряко въздействие върху формирането на личността.

Открихме едно интересно изследване и ти предлагаме простичък тест. Просто погледни лявата си ръка и сравни показалеца и безименния си пръст, след което открий изображението на ръката, което отговаря на твоето по-долу и провери какво означава това.

Показалецът е по-къс от безименния пръст

Хората, чийто безименен пръст е по-дълъг от показалеца често са много привлекателни, харизматични и очарователни. Те имат отлични комуникативни умения и знаят как да привлекат вниманието към себе си и да го запазят. Те са склонни да поемат рискови и това често им се изплаща. Ако нещо не съвпада напълно с плана им, не се обезсърчават, защото винаги има друг начин. Ето защо обикновено се отличават с всичко, което решат да направят. Те са много успешни и винаги си поставят високи цели. Някои може да ги нарекат твърде агресивни, но не искат да са такива, просто така изглеждат. Можем само да обвиняваме високото ниво на тестостерона за това.

Показалецът е по-дълъг от безименния пръст

Хората, чийто безименен пръст е малко по-къс от показалеца са много уверени и са си самодостатъчни. Те са добри лидери и това им се удава естествено. Спокойни и уравновесени са и нищо не може да ги накара да загубят уважението, което са си изградили. Обикновено не са хора, които правят първата стъпка, независимо дали става дума за нов бизнес, или връзка. Въпреки това, когато го правят, държат на него и обичат да имат контрол над ситуацията. Имат много аналитичен ум и винаги мислят за всички възможни резултати, преди да вземат решения. Не обичат да бъдат спонтанни.

Показалецът и безименният пръст са с еднаква дължина

Тези хора са много грижовни, добре балансирани, спокойни и истински. Те са много нежни и се опитват да избегнат всякакви конфликтни ситуации и рискове. Несигурността ги кара да се чувстват много неудобно. Много добри приятели са и винаги са готови да помогнат на другите. Те са много лоялни и верни, независимо дали става въпрос за работа, за приятелство или за връзка - винаги може да разчиташ на тях. Много са позитивни и виждат нещо добро във всяка ситуация.

Е, за теб вярно ли е?