Какво ще ни донесе октомври? Дали Рак и Скорпион ще съумеят да запазят отношенията си с хората, на които държат, но поради една или друга причина са позволили да си тръгнат? Кой ще остане разочарован? И дали късметът ще се усмихне на тези, които най-малко очакват? Нека разберем веднага: 

Точно сега Венера преминава в знака Стрелец. Като една истински претенциозна дама Венера държи изключително много на честните взаимоотношения, обича уважението, властта и различните подаръци.

По това време Венера преминава в знака Стрелец. Такава Венера е много претенциозна дама. Тя обича честта, уважението, властта, статута и многото и най-разнообразни подаръци.

Именно към такава любов се стремят и нищо чудно да срещнат Овен, Стрелец и Лъв. Просто се пуснете по течението, бъдете такива, каквито сте, но винаги имайте едно на ум, когато се появи Някой, който започне да ви сваля звезди.

Везни и Водолей биха могли да открият прекрасни партньори през този месец, които освен емоционално да им се притекат на помощ точно сега, когато имат известни финансови затруднения. Премете услугата, но върнете парите при първа възможност, за да затвърдите още веднъж колко прекрасни хора сте пред тях.

Любовният късмет през октомври няма да заобиколи като крайпътни знаци Близнаците, Девата и Рибите, които обаче по-скоро няма да бъдат доволни от появата на нови лица на любовния фронт. И може би пасивността им е основателна, тъй като те ще им донесат повече проблеми, отколото положителни емоции. За това от части може би е отговорен и фактът, че първото деседневие на месеца е под влиянието на Южният лунен възел (Кету), който говори винаги за кармични дългове и уреждане на сметки както в любовта, така и във финансов план. Ето защо съветваме представителите на тези три зодии, а и не само, ако имат непогасени задължения към други хора, особено бившите, да ги изплатят своевременно, в противен случай Съдбата би могла да се намеси под не особено красив начин...

Същото важи и за оплакванията от бивши любовници. Искате ли да изчистите съвестта си и да внесете хармония в бъдещия си живот - на всяка цена помолете за прошка от тези хора, на които би могло да сте нанесли психически и емоционални травми.