За три зодии се очаква да преживеят страхотни моменти през 2023 г. и това е така, защото е много вероятно те минат под венчило с любимия човек. Новата година ги очаква с добри новини и щастливи моменти.

Ето защо, ако принадлежите към един от следните три зодиакални знаци, може би трябва да започнете да търсите... булчинска рокля или костюм, тъй като идващата година може да ви обвърже завинаги!

Везни

Тази година оставате един от фаворитите за встъпване в брак, тъй като Юпитер е във вашия 7-ми дом до 17.05. През следващата година няколко представители на вашия знак ще започнат нова връзка или ще официализират тази, която вече имат. Тези, които са в стабилна връзка, ще мислят за брак и това всъщност е много добра година дори да станат родители!

Скорпион

Със сигурност 2023 г. ще бъде много емоционална година за вас. Романтиката ще доминира и ще ви насочи към намиране на половинката ви (ако все още не сте го направили). Някои от вашата зодия ще срещнат любовта на живота си и изобщо не е изключено дори да се омъжат за нея. Ако ви предложат брак или съжителство, би било добре да кажете „да“, тъй като с Юпитер във вашия 7 дом от 17.05., тази година е много благоприятна за вас в тази област.

Козирог

С настъпването на новата година Козирозите трябва да обърнат повече внимание на партньора си и да направят отношенията си официални, тъй като 2023-та е благоприятна за тях. Тези, които са необвързани, най-вероятно ще намерят любовта там, където най-малко я очакват. Може да е човек, който внезапно ще се появи отново в живота им или някой нов мъж в обкръжението ви може да се окаже този, който сте чакали толкова дълго.

 


Виж още:

Любовен хороскоп за ВСИЧКИ зодии за 2023
Годишен хороскоп за 2023
Черен заек: Какво означава символът на 2023