Идва момент, в който всяка жена започва да се зaмисля за семейство и деца. Онова чувство, че времето ни започва да изтича – сигурна съм, че всяка жена ще го изпита рано или късно.

Аз ще ви предложа поне 30, а вие избирайте според характера си! Ако можете – направете всички. Това не е нищо повече от предложение за по-весело ежедневие, защото когато бебето се появи, бъдете сигурни, че няма да можете да ги правите, когато пожелаете!

1. Излежавайте се цял ден

Сериозно! Прекарайте един цял ден в леглото. Похапнете, докато се излежавате, четете книги и списания, подремнете и си лакирайте ноктите. Гарантирам ви, че когато вече имате дете няма да имате подобен ден... освен ако не сте болна. Което никак не е забавно!

2. Бъдете егоист

Горещо ви е, а на всички останали им е студено? Все тая – помислете за себе си и поспорете по въпроса. Когато се появи дете – искате, не искате, ще трябва се съобразявате само с него.

3. Кажете „да“ на нещо много спонтанно

Когато ваши приятели ви предложат билети един час преди парти или концерт – действайте!

4. Покорявайте баровете

Какво от това, че не обичате да пиете? Ще бъдете благодарни за това време, гарантирам ви! Прекарайте още една-две безрасъдни и луди нощи от тинейджърските си години.

5. Стойте до сутринта

Останете до ранни зори и се наслаждавайте на това! Ключовата дума е „наслаждавайте“, защото следващите безсънни нощи, които ще имате, най-вероятно ще са свързани с колики.

6. Наспете се

И забравете за ставането в 9:00 ч.! Наспете се поне до 11:00 ч. или по-късно.

7. Отидете на увеселителен парк

Направете най-щурото нещо, което ви хрумне, докато сте там. Уверете се, че ще действате като дете. Защото следващият път детето ще е друго...

8. Промъкнете се незабелязано на кино

Ако се получи – чудесно, ако ви хванат – голяма работа. Не се стягайте, все още не сте родител, можете да си позволите малки отклонения от добрия пример, който трябва да следвате.

9. Изберете филма, дори и да нямате компания

И нека е нещо, което наистина ви харесва, за да има повече тръпка.

10. Правете повече секс

Може да не сте в насторение, но е полезно!

11. Правете секс на нестандартни места

Това не означава да го направите в някоя обществена съблекалня или на открит паркинг. Просто сменяйте местата, дори у дома, защото когато дойдат децата, целият ви дом ще бъде окупиран за следващите 18 години!

12. Правете луд секс!

Достатъчно за секса ли? Не, грешите! Не е достатъчно да е повече, направете го вълнуващ и различен! Експериментирайте, защото скоро няма да ви се занимава в това...

13. Носете всичиките си скъпи бижута

Насладете им се както трябва. СЕГА! Защото много скоро ще бъдат дърпани от врата ви.

14. Носете всичките си дизайнерски чанти

Радвайте се на елегантното си облекло и аксесоарите му, защото хубавите ви чанти ще трябва да бъдат заместени от големи бебешки сакчета.

15. Прекарайте един ден напълно сама

И се насладете на тишината и компанията си.

16. Вземете си ненужно дълга вана

Ако го направите и пръстите ви не са се сбърчкали ... връщайте се обратно!

17. Оставаете дома си потънал в тишина

Без музика, телевизия, разговори по телефона ... повярвайте ще искате всичко това съвсем скоро!

18. Разходете се безцелно

От онези разходки, в които нямате представа накъде сте търгнали, а главата ви е абсолютно празна. Отдайте се на това, което може да ви предложи съдбата.

19. Гледайте сериали

Подарете си един от онези дни, в които сте в състояние да изгледате абсолютно цял сезон, при това без прекъсване.

20. Излезте на вечеря

Посетете любимия си ресторант и се отдайте на хранителен разврат. Скоро ще се чудите какво и как да сготвите, за да е здравословно за хапване.

21. Правете си прически

Прекарайте час и дори повече, за да се киприте и гримирате. Не защото имате нужда, а просто защото имате времето!

22. Направете си абсурдна вечеря

Ако обичате да готвите, си направете вечеря, в която да експериментирате с подправките. Люто, солено, сладко – каквото ви хрумне. Все още можете да се съобразявате само със себе си.

23. Поръчайте си най-вкусната и скъпа храна

И не съжалявайте! Сега може да се глезите, но скоро приоритет ще бъде друго малко човече.

24. Изпускайте си нервите

Каквото и да ви е изнервило, кажете си го! Постигайте своето и стига с това подтискане на чувствата! Когато бебчо се появи, вие ще сте хората, които ще трябва да се овладяват и да показват търпение! Така че, действайте!

25. Избягайте с момичетата за уикенда

Просто така - без значение къде. Съвсем скоро ще ви се иска да прекарате час в компанията им, но някой ще е гладен и очакващ смяната на памперса...

26. Пътувайте в първа класа
27. Наемете си спортна кола

Дори да не харесвате спортни коли, повозете се в двуместна кола, защото скоро няма да има къде да сложите третия член на семейството.

28. Четете книги

Да, от начало до край, без някой да ви прекъсва и да ви отнема вниамнието.

29. Организирайте си купон вкъщи
30. Приемете мястото, което ви отстъпват в автобуса

...знаете, когато имате дете, ще сяда то.

Да станеш майка е едно от най-хубавите преживявания. И макар че няма да можете да правите всичко изброено, когато си поискате, не забравяйте, че ви чакат толкова нови, хубави и неизвестни неща. Всяко едно, от които, си заслужава всяка болка и безсънна нощ!