Мъжете също са толкова сложни и мистериозни, колкото ние за тях. Когато става дума за връзки, знаем ли какво търсят те в една жена? Всеки мъж е различен в желанията си. Списъкът с това какво те харесват в жените може да е много дълъг, защото едни ще харесват блондинки, други - брюнетки, а трети няма да имат предпочитания за цвета на косата, примерно, но пък ще държат на нещо друго. И все пак, има неща, за които те всички са на едно мнение и всеки един от тях ги търси в бъдещата си половинка.

Живеем в общество, в което съществува стереотипът, че абсолютно всеки мъж е луд по големите гърди и дупета, но не се доверявай толкова. Те не искат само това, наистина. Има и други качества, които уважават много повече в жените. Ето с каква половинка до себе си мъжете искат да изградят здрава връзка:

1. Жена, която ги цени

Мъжете ценят жената, която ги цени и подкрепя за това, което са, не се държи фалшиво с тях и ги разбира. Харесва им, когато жената забелязва малките неща и промени. Те също имат нужда от уважение, но няма да го признаят. Искат дама, която да ги обича и да ги подкрепя. Не забравяйте това, мили момичета, мъжете искат да се гордеем с тях и да го показваме.

2. Жена, която ги уважава

Когато една жена уважава себе си, то тя проявява уважение и към специалния мъж в живота ѝ. Мъжете искат внимание и да бъдат приемани сериозно.

3. Жена, която не е прекалено властна

Представителите на силния пол не обичат да ги командват. Никой не иска да му се казва какво да прави и как точно да го прави. Това може да е токсично за един мъж, а и така само ще го отблъснеш.

Това не означава, че трябва да го оставиш да контролира живота ти. Той трябва да те слуша, когато изразяваш мнението и притесненията си. Запомни, че границата е тънка!

4. Жена, която му помага да бъде себе си

В една връзка и двамата трябва да сте открити и истински. Няма нищо по-хубаво от това. Когато мъжът се отпусне, то това означава, че е намерил правилната жена, защото тя го кара да бъде такъв. Мила, това със сигурност ще му вдъхне увереност!