Все още търсиш любовта? Чудиш се дали следващата ти връзка ще продължи дълго? Не искаш повече да те нараняват? Истината е, че много хора се обичат, разделят се и откриват отново любовта. Част от теб ти казва, че трябва да продължиш напред и да спреш да мислиш за предишната си половинка. След някои връзки това ни изглежда невъзможно, защото след раздялата са ни оставили наранени и без никакви сили, но искаш отново да си с тях…

Все пак има обяснение защо това се случва и не е чак толкова лошо нещо. Целият образ на човека, който ни е наранил, е придружен и със спомени, които ни напомнят колко хубаво е било. Мислим си, че няма да намерим друго, защото връзката ни е била идеална. Фактът, че имаме такъв образ в главата си, не е нещо негативно, а показва, че и след раздялата, имаме сила да обичаме и да сме емоционални.

Не се обвинявай за края на връзката, но избягвай контакта с бившия си партньор. Не се питай какво би било. Прекарвай повече време с приятелите и със семейството си. Отнема време, но пък астрологията може да ти помогне. Има хора като теб, които искат дълготрайна и здрава връзка. Когато се влюбят, то е завинаги и са готови да дадат всичко от себе си. Ето и кои са те:

1. Овен

Овенът като огнен знак е страстен за всичко, с което се захване, както и за любовта. Любовта му е като магия и гори вечно.

Той е романтик, който се отнася към половинката си по най-правилния начин - за него тя е единствена. Овенът иска дълготрайна връзка, в която и двамата са честни и искрени.

2. Телец

Телецът не се разкрива веднага. Не си мислете, че сте му безразлични, защото на него му отнема време да се отпусне и да покаже чувствата си. 

Когато се влюби, то това е любов за цял живот. Труди се, грижи се за половинката си и се доверява напълно. Можеш да очакваш и сексуалният ви живот да е разтърсващ, защото Телецът е страстен любовник.

3. Рак

Ракът може да е много нежен и отдаден. За нещастие, понякога е малко обсебващ. Прави големи жертви, за да е щастлива половинката им, а когато не е, е тъжен и наранен.

Ракът ще направи всичко за благото на връзката и семейството му. Напълно искрен е..

4. Дева

Девите са много сдържани и скромни. Предпочитат личният им живот да остане личен. Можеш да видиш романтичната им страна, когато се влюбят и са сигурни във връзката.

Те окуражават половинката си, трудят се и са много грижливи. Обичат да дават всичко, но искат да получат същото в замяна. Ако си съгласна с това, връзката ви ще продължи вечно.