Харесва ти да имаш човек до себе си и да означаваш всичко за него, но понякога се получава така, че невинаги успяваш да задържаи човека до себе си и или ти си тръгваш, или той не издържа. Да, понякога единственото решение е раздялата, но защо и как го правят различните зодии?

Овен

Хората се влюбват в теб и в приключенския ти дух. Забавляваш се, искаш да правиш нови и нови неща, но не всеки може да поддържа темпото ти. Даваш на половинката си невероятни изживявания, но след това си тръгваш, защото ти е скучно и искаш нещо ново. Не го правиш съзнателно, но в крайна сметка има наранени... 

Телец

Допускаш някого до себе си, той се привързва към теб и в един момент ти се затваряш напълно. Лоялна си, но те обхваща ужасен страх да не те наранят. Имаш проблем с това да получиш и приемеш любовта. Промени тази си нагласа, ако искаш да си щастлива.

Близнаци

Изпращаш смесени сигнали към обекта на желанията си и не знаеш какво искаш. В един момент си весела, в друг - тъжна, можеш да се раздаваш и да си затворена едновременна. А това отблъсква...

Рак

Прекратяваш връзката си с някого, само когато не е достатъчно добър за семейството и приятелите ти. Да, мнението им може и да е изключително важно за теб, защото знаеш, че ти мислят само доброто, но няма да остарееш с тях, нали...

Лъв

Не позволяваш на половинката си да е център на вниманието и да се изявява, докато ти гледаш отстрани. Спри да крадеш моментите му и да ги превръщаш в свои, освен ако не искаш да си останеш сама. 

Дева

Раздялата с партньора ти е по причина, която само ти можеш да разбереш. Обичаш да преосмисляш нещата постоянно, но бъди наясно, че това не е нужно. Половинката ти няма и идея защо се разделяте, а и да му обясниш, едва ли ще те разбере.

Везни

Страх те е да се установиш трайно с някого и затова си тръгваш. Оставяш човек да се влюби в теб, но в даден момент просто си събираш нещата и дим да те няма. Мила си, страстна си, но се плашиш от сериозната връзка, а не бива. Все пак по точи начин разбиваш нечие сърце, а с любовта шега не бива.

Скорпион

Цениш честността, затова винаги, когато прекратяваш или започваш връзка, си искренна, колкото и да боли. Това обаче не се нрави на всеки.

Стрелец

Имаш навика да правиш неща, които засягат партньора ти, без да се консултираш с него като например да заминеш да работиш на другия край на света. Ако той не може да го приеме, ти веднага си мислиш "значи не е за мен" и си тръгваш. Една връзка се гради от двама души и взаимни компромиси, нали си наясно?

Козирог

Имаш точно определен план кога и какво да се случи, което е определящо за връзките ти. И ако човекът до теб не планира сватба преди 30 години, значи е време за друга връзка... Жалко, може би си пропуснала точния човек доста отдавна...

Водолей

Прекратяваш връзката, когато осъзнаеш, че половинката ти не те стимулира да вървиш нагоре. Не си ли прекалено изискваща? Да, важно е да те обича, да има свои цели и да се стреми към тях, но все пак единствено ти си тази, която трябва да умее да надскача себе си. А той... просто му позволи да бъде плътно до теб и да държи ръката ти.

Риби

Когато партньорът ти не разбира начина, по който се изказваш, а и теб самата, прекратяваш взаимоотношенията ви веднага. Не очакваш да те разбере напълно, но поне да направи някакъв опит, защото имаш специална страст, с която живееш... Ами ако проблемът е в теб? Монетата винаги има две страни!