Днес ви разкаваме за видовете удоволствие, които всеки може да постигне. За това защо е важно постоянно да разширявате хоризонтите си в областта на сексуалните отношения, за видовете женски оргазми и за важността на общуването на интимни теми с вашия мъж.

Интересен факт е, че много хора все още не могат да говорят за секс, а тези, които се хвалят с познанията си в тази област, понякога дори не подозират, че знанията им са много повърхностни.

Експерти сексолози казват, че повечето жени в днешно време не познават тялото си. В определени дни те горят страстно от желание, а в други дори разговорът за интимност ги отблъсква.

Вижте за какво говорим:

Първият вид е "зареждане"

Той се характеризира с ниско ниво на сексуална активност, преди да настъпи т.нар. фаза на желанието. По време на тази фаза жената страстно желае секс и се стреми по всички възможни начини да се развихри. След постигането на оргазъм тя отново е сексуално отчуждена за доста дълъг период от време.

Вторият тип е "кумулативният"

Притежателките на този тип оргазъм са в състояние да изпитват удоволствие многократно. По правило само сексуалният контакт не е достатъчен за една жена. Тя се стреми да получи всички оргазми, които ѝ се полагат. След това настъпва период, в който тя няма особена нужда от секс при липса на каквито и да било сексуални стимули.

Третият тип е "непрекъснат"

Типичните му представители имат ниска сексуална активност, но ако жената бъде убедена да осъществи полов акт, тя винаги достига до оргазъм.

Четвъртият тип е периодичният или типът „настроение“

Тези дами искат секс без никаква закономерност. Желанието им зависи от много фактори: настроение, овулация, благополучие.

Дори и само с тези знания жените вече могат да разберат дали днес е възможно да влязат в сексуални отношения и да изчакат оргазъм, или все още си струва да се въздържат и да обяснят на партньора си, че незабавният сексуален контакт е неподходящ.

Ако не сте готови да откажете на един мъж, трябва да разберете дали днес можете да получите оргазъм или не, защото от това зависи вашето настроение и настроението на партньора ви.

Защо трябва да говорите за секс с вашия мъж?

Много мъже не са наясно със съществуването на различни видове оргазми. Ето защо ваша отговорност е да му кажете без срам, че можете да постигнете оргазъм само, например, по определен начин или, например, че само класическият секс не е в състояние да ви доведе до кулминацията.

Поемете отговорност за изследването и развитието на връзката ви в сексуално отношение. Качеството на секса ви зависи пряко от това колко добре се познавате.

Вашата цел е да постигнете компромис между два организма, които са толкова различни, но искат да бъдат заедно. Не правете това, което не искате да правите, но и не се отдавайте на еднообразието.

Задайте на своя партньор основния въпрос: „Как гледаш на оргазма…“ и той ще ви засипе с предложения. Опознайте себе си и бъдете щастливи!