Почти всеки е имал идея в живота си, която би могла да струва милиони. Проблемът с повечето от тези идеи е, че те никога не виждат бял свят. Шансовете за успех може и да са малки, но такива има! Вижте най-важните абсурдните изобретения, които направиха милиони за хора, които са започнали с една идея и мечта.

Одеяло с ръкави


Това изобретение представлява обърната хавлия. Snuggie моментално се превърна в хит. Това се случи и благодарение на глупавите реклами, които показват как деца и възрастни със Snuggie се забавляват на спортни събития, вечеря и в задния двор на барбекю. Това изобретение бе продадено в над 20 милиона копия през първата година. След това Snuggie стана по-хумористично, показвайки знаменитости като Джей Лено.

The Pet Rock


Тези шантави домашни любимци са дело на Гари Дал, който просто искал безпроблемен домашен любимец. Гати започнал да продава изобретението си за по 4 долара бройката, като плащал по 95 цента за създаването й. Успял да продаде над 15 млн. долара през първите 6 месеца в бизнеса.

Лигава играчка, която залепва


Историята на това уникално изобретение е дело на Кен Хакута, изпратено като подарък от Китай. Тази малка лигава играчка залепва на стените. Продажбите тръгват много бавно, докато редактор на известен вестник не се натъква на играчката. Една положителна статия и чудото е сторено - 240 милиона броя са продадени само за няколко месеца.

The Slink


Докато Ричард Джеймс работи на борда на кораб, случайно му хрумва идея. Налага се да убеди приятел да му помогне за популяризиране на играчката в универсален магазин. Успява да продаде 400 броя за за един час и четвърт милиард седмица по-късно. Днес Джеймс е смятан за изобретател на една от най-великите детски играчки.

Меки плюшени играчки


Тая Уорнър решил да напълни малка торба със зърна под формата на пухкава мека играчка със сладки имена. Собственикът се опитва да продаде идеята си на деца от цялата страна, пускайки съвсем малки количества. Печалбите се изчисляват в милиарди долари, а успехът на меките играчки се дължи на философията на Тая Уорнър - лимитирани серии, които се откриват трудно по магазините.