Момичетата Водолеи не могат да се отдалечат от сантименталността си и радикалните им промени влияят на поведението им. Дори предпочитат да не успеят в други области, а да се съсредоточат върху чувствената си страна. Изцяло подвластни на Уран, желанията на дамите Водолеи винаги са отправени към най-висшите идеали на любовта. Освен ако Сатурн (Бога на ограничението, на който също са подвластни), е твърде силен, те винаги ще бъдат реалистични, нежни и емпатични...

А ето и 5-те характеристики, които правят жената Водолей най-чувствената дама от целия зодиак:

1. Умее да изважда партньора си от зоната му на комфорт

Дамата Водолей не се страхува да опита различни неща в леглото и очаква и половинката ѝ да е готова за това. Тя вярва в разнообразието и е склонна да поеме риск, за да увеличи удоволствието от моментите в спалнята. Ако имаш някаква фантазия или мечта, която винаги си искал да опиташ, може да я споделиш с нея, без да се срамуваш. Тя обича да експериментира и ще те накара и ти да заобичаш промените. Думата „срамежливост” не е част от речника ѝ в този аспект.

2. Внимателна е към езика на тялото

Жената Водолей може буквално да „слуша” езика на тялото ти. Винаги се опитва да разбере новите сигнали, за е наясно дали се забавляваш, или не. Тя ще те попита за повече от един случай и ще се адаптира към това, което казваш. Ще иска да се увери, че ще ти харесва толкова, колкото и на нея. Не се интересува от общуване по време на най-интимните мигове, а комуникацията с нея е релаксираща и открита - няма нищо, което трябва да запазиш за себе си.

3. Външният вид и парите нямат значение

Родените под това съзвездие не са привлечени от материалните придобивки. Това, което най-много интересува тези момичета, са характеристиките на личността, като отворения ум например. Предпочитанията ѝ в различни моменти я карат да има много свободно отношение, което е наистина неустоимо. Тя е страстни любима и е трудно да я спреш, когато те е забелязала. Вярва, че живее за момента и го използва. Обича да флиртува и не съди никого по дрехите или други повърхностни определения.

4. Тя е неразкрита мистерия

Дамите от тази зодия са склонни да се променят от една крайност към друга. Те са любящи и същевременно безпристрастни. Могат да бъдат чувствителни и студени, когато поискат, както и независими и емпатични. Нуждаят се от свое пространство, но обичат да бъдат заобиколени от хора. Те се бунтуват, но са и много лоялни. Водолеите определено са пъзел, понякога дори и за самите себе си. Ще се осмелиш ли да го разрешиш и да се изправиш пред цялата им чувственост?

5. Знаят какво искаш

Едно момиче Водолей вярва, че любовта е въпрос на даване и получаване. Както споменахме в първата точка, иска да бъде задоволена и очаква същото от теб. Може да бъде доминираща или да не зависи от нуждите си. Да бъде доминираща в леглото е една от най-горещите ѝ характеристики и те кара да я искаш още повече. Никога няма да се отегчиш с нея, защото в себе си нежност, смесена с гордост, които карат всеки мъж да полудее.

Освен това...

Друго нещо, което прави тези момичета различни, е тяхната изключителна страст. Водолеят носи водата като скъпоценен дар. Същото нещо се случва със сърцето им, което дават без оправдания на близките си хора. Защитават силно своя вътрешен кръг и семейство и не се колебаят да се грижат за тях внимателно. Могат да бъдат твърде емоционални, но изживяването на момента е най-приятната от всичките им черти.