Всички искаме да намерим перфектния мъж. Онзи някой, с който да споделим живота си и с който да растем и да се развиваме. Но преди да намерим идеалната половинка, обикновeнo минаваме през няколко отказа и раздели, които разбиват сърцето ни.

Понякога си мислим, че обичаме, но отказваме да видим недостатъците, които ни пречат, за да бъдем щастливи. В някои ситуации тези отрицателни черти вредят и на нас, без дори да го разбираме. В това число включваме грубостта, манипулацията и липсата на каквато и да е мотивация у човека до себе си.

Събудете се от съня, в който сляпо се намирате и вижте какво не е наред наистина. Няма значение дали сте сами, или имате връзка, замислете се над съветите, които ще ви дадем.

1. Не се забърквайте с мъж, който не работи

Дори да сте страшно заинтригувани от този сладур, по-добре се обърнете и си тръгнете. Дръжте го в зоната на приятелите, докато не открие себе си. Мъж, който не работи, има ниско самочувствие и трудно държи на думата си. Имайте предвид, че такава личност все още търси своя път в живота. Дайте му време да намери това, което обича преди да се забъркате с него.

Бъдете сигурни, че този човек няма да може да ви оцени, не защото е лош, а защото ще се е съсредоточил върху собственото си израстване. Вие ще сте още една част от хаоса в живота му.

2. Не игнорирайте знаците за манипулация

Малките обещания, които един мъж прави, могат да ви покажат много за  характера му. Наблюдавайте дали ги изпълнява. Така ще можете да си направите правилни изводи от подобни действия – държи ли на думата си или не. Осъзнатият мъж не контролира и премисля думите си, за да ви направи по-добро впечатление. Той е абсолютно наясно, че рано или късно вие ще разберете каква истинската му същност и тази част с манипулацията е абсолютно безсмислена. Това е показател колко цени себе си и хората, с които общува. На тази база се гради и доверието, без което не можем.

3. Обърнете внимание на разговорите помежду ви

Страстта и привличането могат да замъглят точно този момент, който намираме за изключително важен. В началото нямате толкова нужда от комуникация, защото се отдадени на физически дейности и то с голям ентусиазъм, но с времето ще имате нужда от повече разговори.

За жените е абсолютно естествено да споделят и да разговарят, но при мъжете тази част е малко по-трудна. Без комуникация обаче, всички сме наясно, че отношенията са обречени. Това са и основните пътища, по които ще можете да се учите един от друг и да си бъдете полезни. Затова не подценявайте тази страна на монетата.

4. Не подценявайте слабото му чувство за хумор

Стойте далеч от мъж, който приема живота твърде сериозно. Човек, който не се смее много, не може и да разсмива. Мъж, който може да вижда смешните неща в живота ще може да се справя по-лесно с проблемите, които възникват. Приеме ли ги твърде навътре и сериозно, ситуацията става неприятна. Ще видите, че щом срещнете усмихнат сладур, с който можете да се забавлявате времето ще лети, а вие ще приемате конфликтите с лекота.

5. Няма ли страст – бягайте

Не усещате ли сексуално привличане, по-добре се обърнете и си тръгнете. Някои жени правят компромис с тази част, защото смятат, че това не е толкова важен момент, ако всичко друго е наред. Но, момичета – това е илюзия. Страстта е една от движещите сили на този свят и без нея нищо няма да се получи качествено и удовлетворяващо. Не забравяйте, че интимните отношения всъщност се случват повече в главата, отколкото в тялото. Намерете някой, който ще разпалва страстта във вас и заедно ще правите чудеса.

Мили дами, бъдете търпеливи и не правете компромиси с мъжа, който ще изберете за себе си. Заслужавате най-доброто!