Всички знаем колко важни са аксесоарите за всяка жена. Колкото и старание да сме вложили в прическата и тоалета си, те сякаш не изглеждат достатъчно добре без малките детайли, които ще добавим.

Слънчевите очила са именно сред задължителните аксесоари. Независимо дали сме на следобедно парти, на плажа, или отиваме на служебен обяд, трябва да завършим тоалета си с правилния модел.

Но понякога не сме сигурни кой тип отива на облеклото или на повода. За да ви помогнем по-лесно да изберете слънчевите си очила и да завършите красивия си тоалет, подготвихме 5-те най-красиви и модерни рамки и с какво можем да ги съчетаем.

Котешко око

Този ретро стил ни помага да добавим към женствеността малко старомоден чар.

Котешкото око е перфектно за по-шикозен стил - леопардово палто, кожени панталони и обувки с тънки токчета. То ще ни помогне да завършим визията си, когато отиваме на обяд с приятелки или на шопинг по магазините.

Тип пеперуда

Големи и впечатляващи! Тази уникална, вдъхновена от пеперудите форма, ни помага да изглеждаме силни и професионални. Тя ни помага и да прикрием лицето си от опасното слънце. 

Очилата тип "пеперуда" са подходящи за семпла рокля и изчистено сако или блуза с яка и елегнатнен панталон. Перфектни са за бизнес среща, на която трябва да покажем, че сме силни и готови да се справим с всяка задача.

Навигаторски очила

Това е класически модел, известен със своя изчистен, но свеж стил. При него рамката може да бъде семпла, а стъклата да ни приканят към безкрайни забавления.

За тези очила ни трябва само цветен бански, красиво парео и слънчево време. Ще виждаме света по много по-хубав начин заради шарените си стъкла, а снимките за социалните мрежи ще бъдат очарователни.

Авиаторски очила

Овалната форма е едновременно изчистена, семпла и изключително свежа. Самата тя привлича внимание, без да е прекалено специфична.

Ако искаме да се разходим в парка или пък да пием сутрешното си кафе на най-красивата улица в града, точно този тип очила ще завършат визията ни. Те си подхождат с изчистен топ, светли дънки и шикозни обувки на платформа. 

Класически правоъгълник

Този модел е сред най-популярните в световен мащаб. Известен е сред така наречените хипстъри, но печели мнозина заради формата, която е подходяща за всеки тип лице.

Правоъгълните очила ни позволяват да експериментираме с визията си. Могат да са едноцветни, ярки или пък с нестандартна разцветка. Моделът ни позволява да го използваме в много ситуации - ежедневни и дори по-официални.

Следобедно барбекю с колегите или пък среща със стари съученици в местен ресторант ще се впишат чудесно в този стил, тъй като той не изисква конкретно облекло.

Къде можем да открием подходящите модели

Дори вече да знаем какво искаме и кой модел е най-подходящ за нас, трябва да намерим правилното място. Множество магазини предлагат избор от модели, но в повечето случаи те са некачествени и не просто няма да издържат дълго време, но и ще навредят на очите ни.

Затова на помощ идва последната колекция на Tommy Hilfiger glasses. Фирмата предлага широка гама от подходящи за всеки случай рамки и форми. Те не само са с красив дизайн, който е изпипан до най-малката подробност, но и са винаги в крак с тенденциите.

Разнообразието от модели ще задоволи всички прищявки на класната жена, без значение от сезона и повода. От класическите модели до най-щурите цветове и рамки, можем да открием всичко, от което се нуждаем, именно в колекцията на Tommy Hilfiger glasses.

След като намерим перфектния модел за перфектния случай е време да се отдадем на красиви спомени и прекрасни преживявания.