Когато си влюбена до уши в някого, има вероятност да се почувстваш несигурна в себе си и да поставиш чуждите желания и нужди пред своите. Ако се оставиш на течението, обаче има опасност да изгубиш частица от себе си и да загърбиш щастието си.

Затова днес ще ти припомним 5 от нещата, които силните жени никога не биха направили за един мъж:

1. Не биха променили външния си вид, заради мъж

Ако човекът до теб те обича истински, той няма да се опита да те промени. Не се променяй, за да се харесаш на някого или за да привлечеш вниманието му. Така ще изгубиш своята идентичност. 

2. Не биха направили компромиси със своите любими неща

Не трябва да позволяваш на никого да застава на пътя на твоите цели. Животът е само твой и никой освен теб няма да съжалява, че не е постигнал целите си, нали? Идеята да откажеш работа или да оставиш плановете си за близко бъдеще, сега може и да ти се струва приемлива, но бъдещето не е гарантирано никому, затова възползвай се от всички възможности, които ти се предоставят. 

3. Не биха чакали неговото одобрение

Силните жени играят по собствени правила и не чакат инструкции от някого. Бъди уверена, че ти можеш най-добре да прецениш как да действай и не очаквай одобрението на трета страна. 

4. Не биха се отказали от вече направени планове

Тук нямаме предвид да държиш задължително на своите идеи, ако се появи по-добра възможност или проблем, винаги можеш да отложиш плановете си. Проблематично е обаче да се откажеш от своите хобита, вечери с приятелки и любими занимания, просто за да бъдеш с него. Да бъдеш на стендбай за някого никога не е добра идея.

5. Не биха позволили на мъжете да променят същността им

Със сигурност твоята половинка ще те промени, но имай предвид, че във всеки един момент трябва да си даваш сметка дали това ти харесва или не. Всеки прави компромиси, но е необходимо те да не засягат същността ти и основните принципи, според които си живяла цял живот. Има хора, които могат да изкарат най-доброто в теб и такива, които ще направят точно обратното - ще те превърнат в личност, която дори ти самата не познаваш. Затова живей със съзнанието, че ти си тази, която има последната дума.