Силните жени работят упорито, за да изградят живота, който искат да имат. Да живеят истински е ключово за тях и това ги прави такива, каквито са - и никога не биха направили компромис с това, за което са се борили.

Като такива, те често изглеждат като независими жени, които не се нуждаят от мъж, за да бъдат щастливи. И макар и това да е вярно до някаква степен, те искат връзка, която уважава това, за което се борят и това, което са постигнали досега.

Не позволявайте на твърдата обвивка да ви заблуди - силната жена е способна да обича силно и от все сърце, и иска истинска връзка в живота си. Но тя никога няма да направи компромис със своите идеали, цели и амбиции. Тя вярва, че желанията й и връзката й могат да съществуват едновременно, ако срещне правилния мъж.

Ето кои са онези 21 неща, които трябва да очаквате, ако излизате със силна жена:

1. Силните жени имат мисия. Очаквайте тази мисия да е важна част от връзката ви. И двете ще бъдат еднакво важни за нея, но не я карайте да избира едното или другото.

2. Силните жени обичат да са си самодостатъчни. Очаквайте да й бъде трудно да направи крачка назад и да преотстъпи част от контрола. Не се притеснявайте - след време ще й бъде по-лесно да се отпусне.

3. Силните жени са креативни и отворени към света, затова очаквайте да й хрумват непрекъснато нови идеи и темите за разговор постоянно да се променят.

4. Силните жени не губят времето си за драмата на околните, затова не се опитвайте да я накарате да клюкарства или злослови за някого.

5. Силните жени се чувстват уверени да поискат това, от което се нуждаят, затова очаквайте отворена и директна комуникация със съвсем малко захаросване.

6. Силните жени се грижат за себе си, затова очаквайте да отделя от времето и парите си за неща, които я карат да се чувства и изглежда добре.

7. Силните жени се презареждат сами, затова не очаквайте от нея да е на ваше разположение във всеки един момент.

8. Силните жени се обграждат с други силни жени и тези отношения са важни за тях. Очаквайте да посвещава толкова време и енергия на своите силни приятелки, колкото и на вас.

9. Силните жени търсят непрекъснато информация, затова очаквайте от нея да поставя под въпрос чувствата ви, мястото, на което се намира връзката ви и накъде се е запътила. 

10. Силните жени са съвсем наясно с визията и целите си, затова тя ще иска да види, че вие имате сходни амбиции на нейните.

11. Силните жени вярват във възможностите, затова очаквайте от нея да търси решения, вместо да се предаде.

12. Силните жени разбират кога нещата не се получават и веднага ще направят необходимите промени, за да задвижат всичко в правилната посока. Очаквайте от нея действия, вместо безкрайни дискусии.

13. Силните жени допускат само няколко човека в близкото си обкръжение, затова очаквайте от нея да постави високи стена между вас, докато не се увери, че може да ви има доверие и че на вас ви е комфортно в нейно присъствие.

14. Силните жени имат силно чувство за морал, затова очаквайте ценностите ви да бъдат внимателно разглеждане. Тя няма да се чувства комфортно, ако смята, че идеалите ви не съвпадат или дори противоречат на нейните.

15. Силните жени сияят, когато правят неща, които са важни за тях, затова очаквайте да са заети с много различни дейности и проекти.

16. Силните жени не се нуждаят от никого и могат да се справят сами. Очаквайте от нея да е объркана от факта, че се нуждае от вас в началото, но след време ще свикне с това.

17. Силните жени са благодарни за изобилието в живота си и трябва да очаквате от нея, че ще изразява признателността си към вас във връзката ви.

18. Силните жени се фокусират върху позитивното и държат негативното в клетка, затова очаквайте от тях да се борят срещу отрицателните ви мисли.

19. Силните жени приемат отговорностите, не обвиняват никого и не приемат оправдания, затова очаквайте от нея да бъдат откровена с вас за ролята ви в дадена ситуация. Когато всичко отмине, тя няма да се връща отново към случката, защото не е злопаметна.

20. Силните жени показват силния си характер, така че очаквайте да бъдете засенчвани понякога. Отнема им време, за да покажат и слабите си места.

21. Силните жени имат прикрит страх да не бъдат наранени, изоставени или да станат зависими, затова очаквайте, че трябва да се борите усилено, за да спечелите любовта им.

Разбира се, всяка силна жена е много повече от това, което сме описали тук. Най-важното е да запомните, че те търсят сериозни връзки, а не просто флирт. Те не биха участвали във връзка, която не отговаря на очакванията им.

Тези жени са силни, но и уязвими, обичат открито, но прикриват чувствата си и се доверяват напълно, но не на всекиго. Трябва да сте готови да откриете един по един всичките им слоеве, за да достигнете до сърцето им. А ако успеете да го направите, ще получите една любяща, честна и пълноценна връзка.