Стилистите единодушно твърдят, че леката небрежност и естественост винаги са на мода, но не всички мъже считат модните тенденции за красиви. Нещо повече - някои от дамските прически направо ги плашат!

1. Супер късо подстригване

Антон, 25 години: "Извинете ме, но аз не разбирам защо девойките се опитват да изглеждат като момчета. Виждам в това нещо неестествено."

Симеон, 38 години: "Аз всъщност дори харесах, когато Шарлийз Терон и Натали Портман се остригаха почти нула номер. Но в ежедневието, на едно обикновено момиче такава прическа изглежда отблъскващо."

Марин, 44 години: "В моето детство, момичетата ги подстригваха толкова късо, когато не можеха да се справят с въшките. Съжалявам, но моята асоциация е такава."

2. Кок на върха на главата

Дидо, на 27 години: "Аз знам, че е на мода, но винаги се сещам за една моя вечно сърдита учителка."

Евгени, 41 години: "Не мога да кажа, че намирам тази прическа за отблъскваща, но си мисля, че дамата не е имала време да измие си косата."

Антон, 25 години: "По мое мнение, това не е прическа, а набързо прибрана коса. Изглежда небрежно."

3. Африкански плитки и расти

Симеон, 38 години: "В Африка изглежда симпатично, но на европейките е странно и отблъскващо."

Марин, 44 години: "Когато видя момиче с африкански плитчици, си мисля, че най-вероятно иска да привлече вниманието на папуасите."

Дидо, на 27 години: "Африкански плитки - става, но расти - е кошмар, заплетена немита коса, нямам представа кой може да харесва това."

4. Гнездо

Антон, 25 години: "Приятелката ми веднъж прави подобно гнездо, но като резултат на главата си имаше нещо рошаво и непонятно, въпреки твърденията ѝ, че е стилна прическа. Рошава е сладка само след сън, но да излиза така навън – не ми харесва."

Симеон, 38 години: "В моето детство, това се наричаше "експлозия в макаронената фабрика". Съжалявам, но в този случай, годините не са променили нищо. "

Евгени, 41 години, "Ежко Бежко таралежко" - изглежда сладко на тийнейджърки, но когато видя 30 - годишна жена с "гнездо" на главата е доста странно... "

5. Прекалено ситни къдрици

Марин, 44 години: "Разбирам, че някои дами имат такава коса по природа, но като правило, в такива ситуации и външният вид хармонира с прическата. Изкуствените къдрици подхождат на много малко девойки."

Дидо, на 27 години: "Имах една учителка по химия, която имаше същите ситни къдрици. Не можех да я понасям. "

Евгени, 41 години: "Винаги правя асоциация с Анжела Дейвис. Привлича внимание, но сексуалното излъчване - определено липсва."

6. Строги линии

Антон, 25 години: "Има такива геометрични прически: бретонът точно до веждите, а долу – абсолютно права черта. На мен това ми прилича на перука."

Дидо, на 27 години: "Важен е балансът между естественост и геометрия. Твърде съвършената и перфектна прическа е прекалено скучна."

Марин, 44 години: "Аз чисто естетически се възхищавам на работата на фризьора, но косата по-скоро изглежда като на манекен."

7. Вавилон

Симеон, 38 години: "Не мога да дам ясно описание на тази прическа ми изглежда като невероятно сложна конструкция. Мисля си, че ако я пипна - и тя ще се разпадне."

Евгени, 41 години: "Когато косата е прибрана и залята с един тон лак - изглежда ужасно вулгарно."

Антон, 25 години: "Не ми харесват прически с прекалено много аксесоари: фибички, лентички, панделки, ... липсва само малко скоч!"