Не е тайна, че можем да правим много предположения, но сексолозите отдавна са обобщили изследванията по тази така интересна тема. 

1. Изпитва истинско удоволствие

Това е жена, която се наслаждава на секса. Всъщност за мъжа е важно да чувства, че жена му е доволна. Това не само повишава неговото самочувствие, но е и един от компонентите на поведението - да се стреми да угоди на половинката си. Без това отношенията на двойката няма да бъдат хармонични.

Някои момичета, знаейки това, предпочитат да имитират. Но това е фундаментално погрешен подход. Дори ако мъжът не се чувства измамен, тя самата остава недоволна - и това по един или друг начин се отразява на връзката.

2. Изненадва и радва

Идеалната любовница е жена, която има високо либидо. Това не означава, че тя винаги е нащрек и иска секс през цялото време. Това е жена, която се интересува от секса и го разнообразява, не защото има нужда от него, а защото го иска. С нея не е скучно, тя може да бъде различна и затова мъжката нужда от разнообразие лесно се задоволява.

3. Грижи се за външния вид

Идеалният любовник не трябва да изглежда перфектно, защото всеки има недостатъци. Идеалната любовница се грижи за външния си вид. Грижи се за кожата и косата. Ухае невероятно и кожата е приятна на допир. Тя знае как да се представи от най-добрата страна и да ви подлуди с едно вълнение на косата си.

4. Грижи се за вашето здраве

Това е жена, която се грижи за здравето си, включително и за интимното здраве. Тя е наясно, че сексуалните партньори могат да се променят, но тя има само едно тяло. Тя осъзнава стойността си, настоява за контрацепция и тренира интимните си мускули.

Грижата за себе си може да включва и събуждане на ерогенните зони, защото жената е непрекъсната ерогенна зона и тя може да получи оргазъм дори от просто докосване - просто трябва да се научите как да го правите.

5. Говори открито за желанията си

Тя не прави нищо без наистина да го желае. Не понася болката и не мълчи, когато нещо се обърка. Примиреното мълчание плаши мъжете - струва им се, че всичко е толкова лошо, че не може да стане по-лошо.