Новолунието на Венера обещава любовни познанства - как да привлечете щастието в живота си сега?

Новолунието в Рак всяка година традиционно се счита за семейно, затова астролозите препоръчват да се женим на дати, близки до това астросъбитие. Смята се, че такова време буквално разпространява творческа енергия във всеки съюз, а семейството ще бъде проспериращо и ще има много деца.

Тази година Новолунието е на 4-5 юли, но не е съвсем обикновено. Факт е, че в момента на съвпад на Слънцето и Луната, Венера ще бъде в знака Рак, който е диспозитор на миналата карма през 2024 г. Това означава, че много скоро можете да срещнете човек, с когото сте живели повече от един живот и той отново ще дойде в живота ви, за да бъдете заедно. Това обаче не е основното в енергията на това Новолуние, тъй като във всеки случай Венера ще създаде хармония в пространството и ще направи хората, особено жените, по-привлекателни и влюбчиви.

5 ритуала за Новолуние - 4-5 юли в Рак:

1. В астрологията знакът Рак отговаря за женските гърди, така че в тези дни е идеално да украсите зоната на деколтето. Колиета, вериги или красиви трансферни татуировки могат да помогнат за привличането на любовни вибрации в живота ви.

2. Направете колаж със снимки или просто съберете снимки, които лично да илюстрират вашите мечти за идеално семейство. Дори ако сега сте необвързани, такива визуални програми привличат изпълнението на желанията към нас. Ако направите това на Новолуние и помолите Вселената да се срещне с човек, тогава в рамките на шест месеца, преди Пълнолунието в Рак, това определено ще се случи.

3. Зодия Рак отговаря за семейните ценности, готвенето и домашния уют. Не забравяйте да приготвите ново ястие в тези дни, ароматът на канела привлича най-много късмет. Затова сезонният плодов пай с канела ще ви помогне да привлечете любовна магия.

4. Венера в Рак по време на Новолуние ще създаде най-женственото и нежно пространство около всяко момиче. За да я „привлечете“, не забравяйте да се обличате с токчета, рокли и да носите косата си пусната.

5. Купете за вкъщи онази част от декора или интериора, която свързвате с комфорт и домашна топлина. Например свещник или чаши с тикви, или може би ново одеяло или възглавници. Вашият дом е отражение на вашето психологическо състояние, така че ще ви помогне да посрещнете Новолунието в хармония със себе си.