Емоциите са нещо хубаво, стига да не излизат от рамките на здравия разум. Понякога те просто ни преизпълват, карайки ни да крещим и да скачаме от радост или обратно - помитат всичко по пътя си. Но едно е ясно, всички ние показваме емоциите си по различен начин - кой повече, кой по-малко. Някои хора харесват да бъдат открити и непосредствени в проявлението на емоциите си, а други (да, Водолей и Везни, става дума за вас), смятат прекомерната емоционалност за недопустима. Но никой не проявява такава емоционалност, както следните пет знака на зодиака:

Овен

Овните обичат живота. Обграждат се с хора, които споделят техните интереси, така че, когато изпаднат във възторг от нещо, което много харесват, те оценяват техния ентусиазъм и страст. Овните може да зареждат хората със своята енергия и харизма. Но в същото време проявяват цялата гама от негативни емоции, когато са недоволни от нещо. Те стават агресивни, груби и жестоки.

Рак

Ракът безспорно е един от най-чувствителните знаци. Представителите му често използват своята емоционалност и обичат, когато роднините и приятелите им съчувстват. Понякога е трудно да бъдете край тях, тъй като Раците могат да да се засегнат от съвсем безобидни думи и изрази. От друга страна, те винаги ще намерят точните думи, за да ви утешат, когато се нуждаете от това.

Дева

Девите са много погълнати от себе си. Те обичат да размишляват за това, което чувстват, защо и как то се случва. Но тяхната срамежливост не им пречи да изразяват емоциите си. Те са много самокритични, така че когато нещо се обърка, е възможно много дълго и упорито да бъдат разстроени, заради това. Вместо завладяващото желание да им помогнете, по-добре ги оставете на мира. След като поразмислят над живота си, те обикновено се успокояват и отново стават уравновесени и рационални.

Скорпион

 

Никой не може да надмине Скорпиона по отношение на страстта. Дали това е положителна или отрицателна емоция - Скорпионът не е в състояние да я задържи в себе си. Те се отдават на емоциите си без остатък, зареждайки всички наоколо със своя ентусиазъм. Въпреки това, те не са склонни да скрият от другите своите отрицателни емоции. Затова трябва да бъдем много внимателни с агресивно настроения Скорпион.

Стрелец

Стрелецът е винаги оптимистично настроен и щедро дарява любимите си хора с положителни емоции. Неговият оптимизъм и вяра са заразителни, само ако прекарвате достатъчно време с него рамо до рамо. Стрелците са много енергични и вярват, че трябва да вземат максимума от живота. Въпреки това, те не понасят, когато някой не споделя техните възгледи. Стрелците са убедени, че трябва да се харесат на всички, но ако не успеят, тогава те се опитват да направят всичко възможно, за да изглеждат груби и нетактични. Разочарован или ядосан Стрелецът, меко казано, не е най-добрата компания. Най-лесният начин да им оправите настроението е да им предложите тяхното любимо занимание.

Е, ако сте познали в тези знаци себе си или някой от своите приятели, ние препоръчваме да се възползвате от тази информация. Разбира се, може и да не вярвате в хороскопи, но ако се сблъскате с някоя от тези емоционални зодии, не казвайте, че не сме ви предупредили!