Много малко хора могат да се похвалят с това, че първата им любов се е оказала и последна. Обикновено всички ние преминаваме през много разочарования, преди да намерим подходящия.

А преди той да се появи на хоризонта, обикновено излизаме с мъже като тези:

1. Скучният красавец

Когато го видя за първи път, краката ти те подкосиха. Той е толкова сладък, чаровен и красив – точно твой тип! Колко жалко, че не може да каже две смислени приказки на кръст... Красивият му външен вид компенсира за известно време липсата на общи интереси, но много бързо започва да ти става скучно, защото в любовта най-важното не е красивият външен вид.

2. Несериозният

Този тип може да ти звъни всяка вечер през уикенда, за да се „размотавате“ и да „покупонясвате“, обаче никога не разговаря с теб през останалото време, не се интересува как си и изобщо не търси сериозна връзка. Въпреки че иска просто секс от теб и едва ли си единствената, с която се среща, той е много чаровен и забавен, така че първоначално ти е трудно да го зарежеш. Той знае точно какво да направи, за да лапнеш въдицата. Когато все пак се видите, те кара да се чувстваш много специална, засипва те с комплименти и ти сваля звезди, но не иска и да чува за това да го запознаеш с приятелите си.

3. Обсебващият

Несериозният тип изобщо не се интересува от теб, докато мъж №3 се интересува от всяко нещо, свързано с теб, но по един обсебващ и плашещ начин. Много бързо става ясно, че той те харесва много повече, отколкото ти него, но няма никакво намерение да се отказва. Той е от онзи тип мъже, които ще започнат да ти звънят на пожар, защото от половин час не отговаряш на съобщенията им, които ще ти се разсърдят, ако не си чуваш телефона, които ще те карат да се чувстваш виновна, че си излязла с приятелки в петък вечер, а не с тях. Обсебващият мъж иска да те притежава и да те контролира и постоянно му е нужно да го уверяваш, че го обичаш. Бягай, преди нещата да са станали още по-грозни.

4. Онзи, който ти се е изплъзнал

Този мъж изглежда като сбъдната мечта – привлекателен, чаровен, забавен. С него имате много общи теми и разговорите са толкова приятни. Но тъкмо когато започваш да мечтаеш за общото ви бъдеще, той изчезва, понякога и без обяснение. Дълго време след това ти е трудно да приемеш, че такъв страхотен мъж ти се е изплъзнал. Обикновено няма за какво да съжаляваш, той най-вероятно не е бил толкова прекрасен, за колкото се е представял.

5. Манипулаторът

Този мъж е готов да започне сериозна връзка с теб, но след това ще те манипулира както си поиска. Той знае какво точно да каже и как да се държи, за да те накара да се чувстваш виновна и длъжна да му угодиш. Преди никога не си подозирала, че можеш да бъдеш толкова лесно манипулирана, но ето че се случва. Да се освободиш от влиянието му няма да е никак лесно, а раздялата обикновено е много болезнена и завършва с един куп обиди от негова страна.