Всички знаци са създадени от пространството, за да можем при всякакви обстоятелства и жизнени линии да изплуваме като плюс – в най-доброто качество на реалността, което е създадено за нас. Казваме ви как да не пропуснете важни съвети.

Какво представляват знаците: 5 вида връзка с Вселената

Знакът е информация от космоса, която задава вектора на движение и показва къде трябва да търсите, за да може качеството на живот да се промени значително в плюс. И само от нас зависи дали знакът ще помогне или не. Ако приемем подканите на Вселената, следваме най-добрия за нас път. Когато минаваме, получаваме не много оптимален сценарий за развитие на събитията.

Ако сега анализирате живота си, ще си спомните, че поне веднъж сте срещали знак. Тоест вие сте получили информация от космоса, която сочи към нещо важно. В световен мащаб знаците могат да бъдат разделени на пет вида: намеци, сънища, предвестници, болести, последствия. Нека разгледаме всеки един.

Подсказки: говорене със света

Ако се вгледате внимателно, всеки може да види уликите. И навсякъде: в интернет, на улицата, в транспорта, в магазин. Това е толкова лесен разговор със света, когато информацията идва до нас чрез случайни срещи, събития, прозрения, новини. Подсказките обикновено работят по следната схема: попаднали сте на нещо, прочетете го и получите отговор.

Например, намирате се в трудна ситуация и не знаете как да направите правилния избор. Или сте поканени на по-високоплатена работа, но напускането на сегашната е страшно. Или искате да отидете на скъпо обучение, но имате съмнения.

Подсказките са форма на знаци, които ви позволяват да намерите отговори, да се движите в правилната посока, да вземете правилните решения и да действате.

Знаци на сън: съобщения от подсъзнанието

Знаците в сънищата са много често срещана версия на посланието от Вселената и от нивото на нашето несъзнавано, което дава варианти за най-добро развитие на събитията. Наистина, в повечето случаи вътрешно вече знаем отговорите на въпросите и правилното решение, но просто не го осъзнаваме.

Сигналите, които получаваме в сънищата, могат да бъдат както благоприятни, така и не толкова. Първите сякаш ни благославят за действията ни – всичко ще бъде наред. А вторите предупреждават, че не трябва да вървите в тази посока.

Предшестващи знаци: защита на ангелите

Това са неутрално-отрицателни знаци, които също могат да бъдат наречени „обаждания“. Те показват, че в живота ни е започнала поредица от неблагоприятни събития и жизнени линии. В такива моменти трябва да спрете, да се огледате и да помислите: 

Какви грешни решения бяха взети?

Какви необходими решения не се вземат?

Предвестниците се появяват, когато нещо лошо се случи на ментално ниво и пространството започва да сигнализира, че вървим в грешната посока. Можем да получаваме обаждания от Вселената и без дори да осъзнаваме, да ги слушаме, да правим определени изводи и да вземаме решения.

Признаци на заболяване: сигнали на тялото

Когато пространството ни изпраща подсказки, сънища и предвестници, а ние не реагираме, се задейства тежката артилерия – болестни признаци. В такива моменти Вселената буквално „удря с чук“ по главата и започват сериозни здравословни проблеми.

Но дори и тук не винаги разчитаме посланието на космоса. Не започваме да търсим първопричините за болестта, не навлизаме в себепознание, не се грижим за физическото и емоционалното здраве. Въпреки че вече сме получили знак на ниво тяло. И тогава при нас идват следните видове съобщения. Те се наричат ​​следствени признаци.

Признаци на следствие: колапс на физическата реалност

Те включват различни кризи, когато видимо разрушение вече се случва в някаква област от живота. Например нелечима диагноза, развод, загуба на имущество, фалит - събития, които вече не могат да бъдат пренебрегвани.

Това са знаци, които показват във физическата реалност: спешно трябва да разгледаме някаква област и да вземем важни решения, в противен случай ни очаква пълно унищожение и колапс. Или поредната поредица от неблагоприятни прояви.

Как да разпознаем комуникацията с пространството чрез знаци?

Най-простият съвет за по-добро виждане на знаците е: „Ако ви се струва, значи не ви изглежда“. Това означава, че пространството наистина ви говори и ви дава определена информация. И винаги, когато получите знак, вътрешното познание идва чрез интуицията: това е то. Не всеки знае за това, но такива дълбоки способности се разкриват във всеки човек.

На ниво подсказки, Вселената може да ви казва, че е време да се ангажирате със себепознание, да се задълбочите в себе си, за да достигнете ново ниво на духовни и материални неща.

Това е моментът, когато здравословните проблеми едва започват и например попадате на банер със здравни практики на улицата. Тоест, Вселената дава решението: „Ето, давай!“

Ако всичко е наистина лошо - големи дългове, криза, колапс - светът никога няма да ви остави без решения. И ни се дава знак да оправим всичко. Например реклама, статия и дори разговор между спътници в купе. Или се чувствате без енергия за дълго време и ставате от леглото само с кафе. И тогава срещате приятел, който е започнал да практикува Рейки и кипи от енергия всеки ден.

От всеки човек зависи дали е готов да види тези послания в различните етапи от живота си, да следва собствения си път и да избере най-доброто. Запомнете: светът ни обича. И винаги ни създава достатъчно възможности за излизане от всяка ситуация.