Днес ви разказваме, чрез кои знаци Вселената „флиртува“ с нас.

Не е необходимо да сте високо духовно или магическо мислене, за да забележите определени сигнали от Вселената. Колко често срещате числото 2222 на най-неочаквани места? Разбира се, винаги можете да го отпишете като съвпадение, но само докато не получите важно съобщение точно в 22:22 - и още толкова пъти.

Преди да поговорим за факта, че 2222 се смята за числото на ангелите, нека обясним енергията на числото 2. В нумерологията всяко число има своя собствена енергия, а 2 означава енергийна връзка между двама души. Например, ако след като сте започнали връзка, сте започнали да забелязвате числото 2222 все по-често, това означава, че на този етап от живота сте близо до важен и необходим човек за вас.

Духовни съветници потвърждава, че числото 2 е мощен символ, който съдържа в себе си понятията за партньорство и равенство. Когато числата се подреждат в определен цифров модел, тези енергии се усилват, така че мотивът на четворката 2222 е напълно свързан с енергията на числото 2, съсредоточена върху силното и здравословно партньорство.

Трябва да се отбележи, че числото 2 излъчва енергията на различни видове взаимоотношения, независимо дали са романтични или платонични. Числото 2 също така символизира хармонията, дипломацията и състраданието, така че 2222, което ви преследва, може да означава, че трябва да обърнете внимание на психоемоционалното си състояние. По същество 2222 служи като космически стимул да инвестирате в отношенията си или в психическото си здраве.

Ако трябва да се задълбочим, числото на ангелите 2222 наистина може да се нарече високо духовно, тъй като сборът от всички цифри (2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2) е 8, а осмицата отдавна се смята за безкраен поток на времето и кармата в нумерологията поради факта, че в обърнат вариант означава знака за безкрайност.

Така че, ако сте доволни от връзката си, номер 2222 Вселената благославя съюза ви, подсказвайки ви, че сте на прав път. Ако напоследък недоразуменията в любовния ви съюз са се задържали твърде дълго, вероятно Вселената се опитва да ви съобщи, че е необходимо да обърнете повече внимание на качеството на връзката с помощта на 2222.

От друга страна, ако не сте в любовна връзка и постоянно виждате 2222, това е напомняне, че трябва да бъдете по-търпеливи и тогава всички ваши нужди скоро ще бъдат удовлетворени.