Знаците на Зодиака имат свои собствени специални периоди, когато късметът и просперитетът са на високо ниво. Но има и месеци, в които здравето и енергията на всеки представител са подложени на изпитание, което се променя в зависимост от месеца. Съществуват няколко важни астрологични отправни точки за това.

Период преди рождения ден

Един от най-трудните месеци в годината за всеки знак е месецът преди рождения ви ден. През този период може да чувствате липса на енергия. Именно през такова време се увеличава рискът от вирусни заболявания, като може да почувствате умора и летаргично настроение.

Това се обяснява не само с астрологични фактори, но и с психосоматика, тъй като тялото ви помни появата си на този свят, а раждането е значителен стрес както за майката, така и за детето. С настъпването на рождения ден обаче, организмът ви ще получи нови сили и вие отново ще бъдете изпълнени с енергия.

Половин година

Кризисният период е шестият месец след рождения ви ден, когато минава точно половината от личната ви година. През този период Слънцето ще бъде в опозиция на вашия зодиакален знак. Отново съществува вероятност да се разболеете или да изпаднете в апатия.

В същото време си струва да помните, че има и обратна страна: всеки от месеците може да ви бъде на късмет не само в зависимост от датата на раждане. Предлагаме ви да разширите хоризонтите си и да обърнете внимание на периодите, които ще бъдат изключително благоприятни за вашата зодия.

Разберете в галерия, кои са най-успешните месеци в годината за вска зодия.