Предстоящата седмица ще започне с Новолунието на 17 юли в съзвездието Рак, което ще донесе много положителни неща преди всичко на представителите на този воден знак. Раците ще бъдат изпълнени с оптимизъм и решителност, много от тях ще проявят склонност към преразглеждане на плановете както в професионалната сфера, така и в отношенията. Чудесното настроение ще остане с представителите на този знак още един ден след Новолунието. За Скорпионите и Рибите юлското Новолуние ще донесе засилване на интуицията и промени в семейния живот, но няма да окаже голямо влияние върху емоционалния им свят.

Квадратурата на Меркурий и Юпитер в началото на седмицата няма да се отрази най-добре на интелектуалната дейност, а също така ще има негативно влияние върху информационните потоци: Възможни са изкривявания, получаване на невярна информация, много фалшиви съобщения и непроверена информация. В професионалната сфера е възможно да възникнат трудности с организационни въпроси за Близнаци, Везни и Водолей. През този период не трябва да вземате важни решения, да подписвате документи, да сключвате сделки. Стрелците трябва да обърнат внимание на здравето си, особено на горните дихателни пътища.

Тригонът между Слънцето и Нептун на 20 юли ще засили творчеството, въображението и интуицията и тези предимства трябва да се използват в професионалната област. Рибите, Стрелците и Лъвовете могат спокойно да разчитат на изброените качества при планиране на делови пътувания, срещи, обсъждане на работни въпроси, пресконференции. Обръщенията към официални органи, установяването на връзки с чуждестранни компании също ще бъдат благоприятни. Здравето през този период обикновено се подобрява дори за тези, които имат хронични проблеми, а цялостното хармонично настроение изглажда всички негативни симптоми. Тригонът на Слънцето и Нептун е благоприятен и за началото на любовна връзка, особено за тези, които търсят "идеалната любов", основана на интимност, привличане и романтика.

20 юли е чудесен ден за сватби или годежи, семейни тържества, жилищни и имотни въпроси. Опозицията на Марс и Сатурн през последната третина на седмицата може да провокира кризи в работата и кариерата на Овните, Везните и Козирозите. През периода на опозиция представителите на тези знаци ще бъдат особено необуздани в емоциите си, склонни към гняв и раздразнителност, и ще правят депресиращо впечатление на околните. Ето защо си струва да сведете до минимум броя на деловите контакти, да отложите посещенията в органите на властта, да се съсредоточите върху "хартиената" работа. При Скорпионите и Овните са възможни засилени травми под формата на счупвания, падания и наранявания. Разправии с по-възрастни роднини са вероятни за почти всички представители на зодиакалния кръг.

Тригонът на Меркурий и Хирон в събота донякъде ще изглади влиянието на напрегнатия аспект на опозицията, засилвайки влиянието на Господарката на късмета в живота. Мнозина ще имат шансове да подобрят и дори да променят живота си. Тези възможности ще бъдат свързани с проявата на способността да се погледне на ситуациите или проблемите от съвсем различен ъгъл, което ще доведе до оригинални и необичайни начини за решаване на сложни житейски въпроси. Девите, Близнаците и Везните ще могат да се възползват от подобен шанс в професионалната област, а останалите представители на Зодиака най-вероятно ще предпочетат да насочат необикновеното си мислене в областите на творчеството, романтиката и финансите. Телецът и Рибите, които в миналото са имали хронични заболявания, ще имат шанса да подобрят здравето си с помощта на нови необичайни методи.

Вижте в галерията какво още ви очаква през тази седмица според зодиакалния ви знак: