Лятото дойде, а с него започна и емоционално най-горещият месец на 2022! Всичко е резултат от връзката на Марс и Юпитер в Овен – знак за страст и сексуалност. Именно в това съзвездие се намира Хирон – планетата на взаимоотношенията, което означава, че в живота на повечето хора ще настъпи промяна! Такива астрологични събития са изключително редки, тъй като Юпитер и Хирон са планети с дълъг цикъл. Ето защо изглежда, че Вселената дава на мнозина от нас възможност да изживеят ярък романс или да подобрят тези връзки, които вече съществуват.

Юни ще бъде запомненнай-вече от представителите на огнените знаци: Овен, Стрелец и Лъв. Именно те ще бъдат в плен на бушуващи чувства, които може да се влошат от пълнолунието на 14 юни. Въпреки това, за мнозина средата на юни ще бъде незабравима: съвпадът на Марс и Хирон може да донесе ярки емоции в отношенията между жените и мъжете, така че се настройте на вълна романтика. Можете да планирате уикенд за двама, да се надявате на среща с продължение (време е за закупуване на ново бельо!) или да помислите за вълнуващо съвместно преживяване/приключение.

Овен

През юни Марс и Хирон се свързват с вашето Слънце, което може да ви зашемети с внезапна любов. Между другото, вашият колега може да се окаже приятел или роднина на онези хора, с които вече се познавате. Затова не отказвайте покани за партита - кой знае, може би едно от тях ще стане съдбоносно за вас. За женен Овен юни може да бъде месецът на дългоочакваната бременност.

Стрелец

Пълнолунието през юни ще бъде във вашия знак, което означава, че сте център на внимание! Интересното е, че съвпадът на Марс и Хирон ще се случи във вашия любовен сектор – очаквайте ярки емоции, красива среща с шампанско и скъпи подаръци от обекта на любовта. Между другото, през юни има големи шансове да срещнете бъдещия си партньор на работното място - Венера ще бъде във вашия професионален сектор. Именно тя ще донесе любов или флирт, който може да завърши със сериозна връзка.

Везни

Марс, Юпитер и Хирон са в съвпад във вашия сектор на взаимоотношения и брак: Вселената буквално подготвя за вас подарък под формата на ярък романс! Вероятно бъдещият ви партньор може да бъде срещнат от вас по време на бизнес пътуване или екскурзия, така че не се колебайте да планирате почивката си през юни. Човекът, в когото ще се влюбите, най-вероятно ще е свързан с работата ви или пък ще ви сближи темата за здравословния начин на живот. Така че ако искате да срещнете любовта си, отидете на санаториум, на спортно събитие или някъде с активна почивка.

Лъв

Пълнолунието през юни ще се случи във вашия любовен сектор: ще вземете решение относно връзката си или най-накрая ярко ще видите колко щастие тя ви носи! Едно единствено събитие може да ви подтикне да вземете кардинално решение – да направите предложение, да се разделите или да ревизирате плановете си за любовната сфера. Освен това най-накрая ще разберете как точно се отнася вашият партньор към вас – в средата на юни ще се изясни дълбочината и силата на вашата връзка. Между другото, Марс и Юпитер са в съвпад във вашия образователен или туристически сектор: вашият партньор може да ви покани на почивка, да плати за вашето образование или ще се срещнете с него като част от вашето образование. Вероятна е и ярка романтична връзка с чужденец.

Близнаци

Пълнолунието на 14 юни ще настъпи във вашия сектор на годежа и брака: може да ви направят предложение, но може и вие самите да вземете решение за раздяла. В допълнение, това астрологично събитие ще бъде подсилено от връзката на Марс (управител на приятелството) с Юпитер (управител на брака и кариерата). Има вероятност да получите предложение от човека, с когото работите. Съветваме ви да бъдете внимателни с любовните романи по време на работа – Юпитер може да разкрие това, което не бихте искали да покажете на обществеността. Възможно е юни да бъде важен за партньора ви: събитията в живота му ще ви повлияят силно.