Заседнали сте на едно работно място и мечтаете да опитате нещо ново? Бързо проверете зодията си - може би промени в кариерата ви очакват още през септември 2024 г.!

Новолуние в Дева – какво е специалното този път?

Още на 3 септември 2024 г. ще има Новолуние в Дева. Периодът на новолуние, който е 3 дни преди деня на новолунието и 3 дни след него, може уверено да се нарече време на нестабилност. Особено трудно ще бъде на водните знаци от зодиака, защото тяхната силна страна, емоционалността, ще бъде критикувана от рационалната Дева.

В същото време Новолунието в Дева е отлично време за подготовка за стартиране на нови проекти. Девите са внимателни към всички детайли, така че разработването на подробен бизнес план няма да отнеме много време.

Именно тези 5 зодии трябва да се вгледат по-отблизо в новите възможности за кариера, защото Новолунието през септември ще им даде възможност да изразят себе си по нов начин!

Стрелец

Новолунието в Дева ще повлияе на вашия 10-ти дом, който се свързва със социалното признание и позиция в обществото.

Влиянието на земен знак може да ви накара да се замислите за необходимостта да направите „инвентаризация“ на живота си. Където искате да бъдете ли сте? Харесвате ли това, което правите? Успявате ли да се реализирате чрез дейностите, с които се занимавате в момента? Това са въпросите, на които ще трябва да се отговори в началото на септември.

Ако чувствате нужда да промените дейността си, Вселената определено ще ви подкрепи! Все пак Девата ви моли да оцените рационално своите сили и възможности.

Лъв

Лъвове, очакват ви промени във финансовия сектор! Може би дългоочаквано повишение или приятен бонус за успех в работата. Ако просто ще говорите за друга заплата, изчакайте до новолунието в Дева - тогава успехът определено ще ви очаква.

Запомнете: прекалената скромност определено не ви кара да изглеждате добре. Уверено декларирайте себе си и постиженията си - само в този случай ще бъдете оценени, както заслужавате.

Козирог

Новолунието в Дева ще донесе на Козирозите възможност за пътуване или командировка, която ще им донесе успех в кариерата.

Дълго време може да сте чувствали, че усилията ви остават незабелязани. Време е да покажете себе си и възможностите си! При предстоящото пътуване пред вас ще се отворят нови хоризонти - ще започнете да разбирате по-добре сектора, в който искате да се развивате.

Не отказвайте нови предложения и не се страхувайте от малко „разтърсване“. Запомнете - дългото стоене на едно място няма да ви доведе до желания резултат!

Овен

Лек конфликт и потенциална смяна на работата очаква Овните. Новолунието в Дева ще повлияе на работния ви сектор, а влиянието на земния знак ще ви помогне да видите реалното състояние на нещата.

Дълго време можете да си затваряте очите за слуховете, които се разпространяват в работата, и да не обръщате внимание на злите езици. Новолунието в Дева обаче ще ви накара да оцените ситуацията разумно и рационално. Наистина ли тази позиция е толкова ценна, че си струва да търпите лошо отношение? Готови ли сте да издържите още, докато завистливите хора не преминат към по-радикални действия от просто клюки?

Новолунието в Дева е време да „пренастроите“ ценностите си на работа.

Близнаци

Близнаци, готови ли сте да разширите своята „империя“? Острото желание да увеличите мащаба на дейностите си ще доведе до промени в работата. Въпросът е там, че Луната в Дева ще бъде в квадрат с Юпитер, планетата на богатството, която се намира точно във вашия знак.

Ако все още не сте сигурни как точно можете да достигнете ново ниво, тогава ето малък намек от Вселената - опитайте се да установите контакти с чуждестранни партньори. Общуването с чужденци през този период ще ви донесе особени резултати, за които дори не сте мечтали.